finally home!

gud. så. skönt. jag är helt matt. hela kvällen har varit fullrulle. haha. helt GALNA ungar. vad har jag gett mig in på (; jag har lagat tre olika maträtter, alla stod med putläpp och ingen ville ha det som skulle lagas och för jäkla snäll som jag är (som jag verkligen inte ska vara i sånna här situationer) så lagar jag allt dom vill ha. jag ska skärpa mig nästa vecka.. lovar. medans maten lagades slogs brandalarmet på.. det tjöt i hela huset och alla började springa runt och gråta och skrika. vilket kaos. jag fick inte tyst på den och maten brändes. jag ringde mamman flera ggr utan att få tag på henne. men tillslut så. fick någon kod och sen var den av. phu. eftre 20 min med pipande ljud och ett rökigt hus så satt vi oss och åt. äntligen. efter maten fick barnen glass och det var uppskattat. sen var det bjöjbyten och på med pyjamas och sen bollibompa. alla (hoppades jag) skulle ligga snällt och titta i en timme så jag fick andas.. istället blev jag attakerad med massa kuddar.. ett livsfarligt kuddkrig hade börjat och jag var offer.. HAHA. höll på att DÖ. skrattade så jag tjöt och när pappan kom hem såg jag ut som ett troll i huvudet med tofsen på ända. fick min femhundralapp och sprang till bussen.

och nu är jag heeemma (: skönt, så så så skönt. idag har jag varit riktigt effektiv alltså. hann med allt jag skulle och det känns bra. nu känns det lixom skönt att sjunka ner i soffan. om fem min kommer mamma och adolf, vi ska dricka te (har druckit fem koppar grönt te idag redan, känner mig lite smått uttorkad.. man blir ju det av te.. allt kissande ni vet. vi ska nog kolla på film osv. ska bli jättekul att få visa henne väggen i vardagsrummet. juste den måste jag fortsätta med snart igen också (:

fick en kommentar om att jag pluggar lite gemfört med andra som pluggar.. och för er som inte förstått det så pluggar jag endast engelska.. alltså behövs inte mer än 2 - 4 timmar om dagen (: det är till och med för mycket. för jag ligger alltid före.. så nu vet ni varför jag pluggar "så lite" (;

puss&kram på er underbaringar. nu ska jag tända ljus och mysa med mammi.



Kommentarer
Postat av: Petra

Äsch, vad då för lite?

Det beror ju precis på vad man jämför med. Om man mått väldigt dåligt och varit ur fas och inte orkat göra knappt någonting, då är varje litet steg enormt! Då är verkligen 2-4 timmar inte lite...

Du är så bra Fanny!

Kram

2009-03-09 @ 20:09:44
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Jag kan säga dig att jag pluggar myyyyycket mindre än dig och jag pluggar heltid (dvs 7 ämnen) så du pluggar verkligen inte lite :) hade jag varit lika ambitiös som dig hade jag kommit långt, haha.

2009-03-09 @ 23:24:11
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ta inte åt dig, tycker du är jätte duktig som pluggar oftast varje dag, vilket är mer än vad jag gör, så du är förebild på disciplin! Ha det fint:)

2009-03-10 @ 08:46:46
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback