Fredagskväll

äntligen helg. jag har sett fram emot två lediga dagar såå mycket :D när vi kom hem från våran lilla utflykt idag bestämde jag mig för att ha en kväll utan träning. och det känns konstigt. jag blir lätt rastlös märker jag. men nu efter en timme i våran underbara liggfåtölj ångrar jag inte en sekund att jag stannade hemma. behöver det! (: det är bra att lyssna på kroppen.

klockan är snart halv sju, jag tänkte ha lite mysigt spa här hemma. riktigt uppskattat. ska hälla upp ett bad och bara ligga och njuta, med tända ljus inne i badrummet, hårinpackning i håret och peeling efteråt blir det garanterat avkoppling! perfekt start på helgen. 100% avslappning! sen blir det insmorning av kropp och fötter innan jag kryper ner i soffan med duntofflor, pyjamas och en skål godis! det är perfekt när man tränar så mycket. godis är inte lika farligt längre (; kroppen håller sig i form ändå! så helgerna är det gott som gäller!

det blir som sagt tv kväll med let's dance och lugn och ro. älsklingen är på jobbet och är duktig! så jag får mysa själv ikväll!

hoppas ni får en underbart mysig fredagskväll. sköt om er! <3 puss&kram!



mysbelysningen här hemma är såklart tänd!



Kommentarer
Postat av: P

Härlig härlig bild!

Själv har jag inte tränat på ett bra tag nu...dåligt när jag vet hur gott det gör. Men dansat har jag ju gjort å andra sidan...he he. Och ändå så äter jag choklad kvällen till ära. Men det är nog bara nyttigt! Sen blir det väl en kopp Friggs te Eco chic Rhubarb & vanilla. Och Let´s Dance.



Kram kram

2009-03-20 @ 18:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback