glad

så glad jag blir av era varma kommentarer. det spritter i hela kroppen och jag blir helt varm inuti. och vill ni veta en bra sak? människor som klarar av och faktiskt ger fin respons till andra, har grym självkänsla! var stolta över det! ni är verkligen fina! <3

titta vilken fin kommentar jag fick av gina! tack gumman <3

Hej fina Fanny! Längesen jag lämna en kommentar hos dig nu. Jag läser fortfarande varje dag & det är som en saga,du & Alex är verkligen som gjorda för varandra. Underbart fina!

Iaf. Du kommer inte ångra dig om du köper sprayskummet. Min pappa(är frisör)& har Bed Heads produkter & dom är grymtbra allihop! Mitt badrumsskåp är proppade med alltihop därifrån,nu är det bara håret som saknas för att jag ska kunna använda dom:) Så det är ett kanonköp iaf!

Sen måste jag säga att jag har tusan inte sett sån livglädje på någon annan människa tidigare,du verkligen sprutar ut energi & glädje i dina texter! Jag känner inte till din historia,men jag har förstått att du verkligen har kämpat med mkt i ditt liv & det är fantastiskt att läsa om hur positivt du ser & tänker på allt.

Ha en fortsatt bra vecka & sköt om er! Kramar till dig.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback