god morgon

sov fram tills nu, gud va skönt! vakna utvilad måste vara en av de bästa sakerna som finns (: älsklingen sover fortfarande och jag tänkte äta lite fil och sen börja med vardagsrummet. har drömt om massa ränder i natt, så jag har lite idéer. det svåraste är inte att tejpa upp osv. utan att få till det hur man vill ha det. så det blir ganska mycket grubbel!

så idag blir det bara målning för våran del (: och hoppas på att det är klart senare i kväll. om man ska ha tex en ljusgrå rand om är 10 cm bred och sen precis under ha en silver rand som är 3 cm, utan mellanrum, så måste man ju vänta innan den ljusgråa torkar, vilket tar runt fyra, fem timmar.. och då kan man tejpa på den ljusgråa för att få silverranden.. ja ni fattar. så det är det som tar tid också! så vi får se om vi hinner klart ikväll! iallafall på god väg (:

ska väl sätta igång nu (: hoppas ni får en underbar onsdag! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Hanna

Finns ju massor av olika sätt att måla ränder:) Hildur har ett jättebra inlägg om hur man får skarpa kanter när man målar ränder:) Hoppas att ni blir nöjda! Ha det bra kram!

2009-03-04 @ 12:11:51
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback