Gos

är på riktigt gos och mys humör idag! har klamrat mig fast vid maken och kramat honom massor! det uppskattades för jag fick massa kramar och pussar tillbaka <3 ikväll ska vi gosa här hemma ordentlig, men först lite ärenden och träning som står på schemat!

alex hämtade mig på lyra efter fyra timmars plugg utan paus. drack te och åt mackor medans. så slapp jag gå ifrån. himla bra för jag är redan framme på torsdagens uppgifter. det går som på en dans! och det glädjer mig. har varit så nervös över att ta tag i skolan igen. och nu är jag på gång!

jag har hjälpt baby med hans personliga brev till utbildningen han ska söka in på nu.. eller fixat till den en aning (: jag är bra på sånt! och får texten att flyta och låta intressant och fångar läsaren (folk som läser mina texter säger det iallafall) jag tänker inte på det speciellt mycket. men hur som helst så är det kul att hjälpa människor man bryr sig om och medans gjorde alex te till oss, sen har vi suttit i köket och pratat om det här året. våra mål var att börja plugga, sänka våra utgifter, höja värdet på lägenheten och renovera köket.. man missar så lätt i förbifarten att vi faktiskt är på mycket god väg. jag har börjat plugga, alex håller på att söka in på sin utbildning och jag är hundra på att han kommer in, med dom betygen, erfarenheterna inom säkerhet och goda ord från chefer, så vet jag. jag tror verkligen på mitt hjärta! vi har värderat upp lägenheten 150.000 kr (bara genom att renovera för 16.000 kr) vi bakar in topplånet och sänker våra utgifter, vi har börjat spara mer och kan hitta på mer saker tillsammans och vi ska renovera köket! alltså har vi mer eller mindre "utfört" det vi ville på bara 2 månader och några dagar. och jag är så stolt över oss (: vi är bäst!

vi ska snart åka iväg och handla målarfärg och laservattenpass, tejp osv. sen börjar vi nog lite smått ikväll. ska bli jätteroligt. men jag är lite pirrig. man vill ju att det ska bli så bra som möjligt (:

ska ta och umgås vidare nu, så hörs vi lite senare. ha en mysig kväll. och missa inte husfruarna (:

puss&kram





Kommentarer
Postat av: Johanna

Den med pärlemovita medaljonger.. den vita.. :)

2009-03-03 @ 18:45:55
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh ni är så bra fina du! när beräknas köksrenoveringen bli av? :)



vad är det alex ska söka för utbildning?



puss&kram <3<3

2009-03-03 @ 19:30:50
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh, att vara hemmafru vore himla nice! jag skulle trivas :D köpa en symaskin och lära mig sy och så baka kakor och bröd dagarna i ändå. (och fota, massor!) Vore otroligt fint! och om jag hade sett de första delarna i säsong 5 av desperate housewives, så skulle jag se det på tv ikväll, men jag får vänta lite... :]



jag mår bra, bara en spökande mage - men det är sånt som händer, i helhet helt okej! :)

och du med?



gud vad spännande! hade verkligen velat vara där och se det irl, men tillsvidare hoppas jag på att få se det på bild? :)

vi får se till att vi ses någon gång helt enkelt <3



Puss&kram fina du <3

2009-03-03 @ 20:54:31
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Alexander

Du är så gullig som hjälper mig att skriva, få färg på min gråa text. Tack hjärtat!

2009-03-05 @ 00:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback