häämma :D

åh va skönt att träna. jag är helt glad i hela kroppen. och man ser mycket resultat efter så kort tid. har en bra grund då jag tränat hela mitt liv. wii (: hann precis med 19:36 bussen hem, så nu sitter jag och lyssnar på musik, har precis druckit min gainomax, jordgubb och varvar ner. ska betala mina räkningar och sen hoppa in i duschen, sätta på nya mjukiskläder och håret i en toffs, sen gör jag lite te innan husfruarna börjar (: myskväll! det är strängt förbjudet att ringa mig mellan 21 och 22 på tisdagar, haha. jag sa det till älsklingen nu när vi ringde, han svar blev typ "määh" men så är det! jag är helt såld på DH! blir till att inskaffa alla boxar sen. har bara 1,2 och 3 tror jag.

har en playlist på mp3 som är perfekt på gymmet. träna är mycket roligare när det är bra musik och musiken på friskis är inte bra..! den här har jag bla i lurarna (: hittade ingen med bättre kvalite tyvärr.



ska betala mina räkningar.. jag har kommit på att jag har riktigt lite i räkningar.. 499 kr till mobilen (det är fast pris så kan jag ringa upp till 6500 kr varje månad) och sen 100 kr till apoteket.. så ja, inte mycket alltså. kan lägga undan över åtta tusen varje månad! lucky me. (: vi har delat upp det så att jag sparar mest här hemma! och jag älskar att se pengar växa så det är perfekt!

hörs snart! puss&kram <3 ha en jättemysig kväll fina ni.



Kommentarer
Postat av: Johanna

ja fredag - söndag är det bästa även för mig. för nu from måndag blir jag inskriven på något som heter Jobbcentrum, och kommer nu att ha tre veckors introduktion på heltid. vet knappt vad det innebär att vara inskriven på Jobbcentrum. Men, some kind of hjälp ska det visst vara, och det är ett grundkrav för att ens ha möjlighet att få försörjningsstöd. Men jag ska kolla litegrann, inskaffa en kalender och fylla i diverse småsaker. och så får vi helt enkelt se - kanske är upptagen nästa helg, annars kanske det kan funka utmärkt då? <3



jag hoppas att du sover gott!

vi får höras lite mer imorgon! <3 imorgon är en dag då jag ska ta tag i lite jobbsökning igen. ska skicka en ansökan till ett ställe 1 timmes bussfärd härifrån, där de söker kundtjänstarbetare. jag hatar telefonföräljning, men kanske att kundtjänst kan funka - jag är livrädd, men, vad vet jag...



PUSS gumman <3<3

2009-03-24 @ 22:41:44
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Housewives säsong 4 DVDbox är på G...:) Klart man måste ha dom..:)

2009-03-25 @ 10:00:37
URL: http://pinkpearls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback