hemma

nu är jag hemma från gymmet. blöt och skakig. tränade alla muskelgrupper idag och sprang i uppförsbacke (på bandet) i 20 min tills jag kände mig snurrig.. då blev det streching och sen kuta till bussen. PHU. men skönt, nu har jag iallafall tränat (: på tisdag ska jag på spinningpass också. sen blir det någon dag mer i veckan.

håller på att tina jordgubbar, ska äta lite mellis.. lika bra för jag vet hur jag blir om jag inte äter efter träningen.. trött, och sen går jag och småäter godis, haha (: så en tallrik med turkisk yoghurt och jordgubbar blir gott.

ska rensa i min garderob också. på torsdag kommer några och hämtar säckar med kläder som skänks till baltiska länder. så det blir perfekt att rensa just nu! och skönt för själen! och samvetet (;

alex kommer hem runt 18, då tänkte jag vara klar med middagen. blir tacosallad. vi åt inte det sist jag skrev om det.. så ni inte tror att det är det enda vi lever på här hemma :D det ska bli gott! blir film och ta det lugnt sen ikväll. imorgon ska jag upp vid halv åtta och åka iväg och plugga engelska i 4 timmar. satsar på att bli klar med veckans uppgifter imorgon och på tisdag. sen har jag resten av veckan till träning, umgås med alex och hjälp till med barnpassning!

jag kommer inte fortsätta jobba med barnpassning. utan ska söka in heltid på komvux nu i april. därimot kommer jag hjälpa till lite då och då. för det är ett kul jobb. men nu blir det 100% studier. alltså måndag till fredag med mer än ett ämne! känns som att jag är redo för det nu! det går riktigt bra med engelskan (:

ska ta och varva ner nu, äta mitt mellis och läsa topphälsa.

hörs senare fina ni. puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: Marielle

Att vara nyttig... Jag undrar om du har något gott recept på snickerskaka/snickersrutor ( kalla de va du vill )??

2009-03-15 @ 17:13:14
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback