ingen målning men en solig promenad

tyvärr har stället där vi skulle hyrt laserpass stängt! så det var bara att planera om dagen. (: vi har precis ätit frukost. scramble eggs med skinka & ost, smoothie, solrosbröd med pålägg och te. alltid lite lyxigare frukostar på helgerna (:

sovit som en prinsessa och är sådär lagom pigg idag. kroppen ställer väl in sig på att ta det lugnt dagen innan veckan börjar igen! imorgon ska jag till lyra och plugga frpn 10 - 14. sen mellan 16 och 18 ska jag och thilda (äldsta tjejen jag sitter barnvakt åt) baka (: sen hem och mysa med darling!

men idag är det söndag och både jag och alex är lediga! vi ska ta en mysig promenad runt vattnet och titta på massa villor. så kul! sen går vi hem, tittar på film, gör det vi känner för och bara tar det lugnt! <3 jag ska slänga upp alla tre stinghyllorna på blocket också. hittar ingen bra plats till dom.. dom är för stora tyvärr. så någon annan får ta hand om dom (: du som skrev att dom med bredare hyllplan är dyrare.. vad ska jag sätta för pris på den? och vad ska jag sätta för pris på dom som är 20 cm i djupet?

ska klä på mig varma kläder nu, mjukisbyxor, stickad tröja, jacka, mössa och vantar. sen går vi hand i hand ut i solen och det fina vädret! <3

vi hörs senare. ha en underbar söndag! puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback