Let's dance!

hann preeecis flytta tillbaka soffan och springa runt och tända ljus i vardagsrummet och hälla upp fun light och dyka ner i soffan (: hann inte duscha, så det får jag göra under långpausen!

har fått massa mejl ang. stringhyllorna och i morgon kommer en och köper ena (: härligt! lite extra pengar är aldrig fel. som ni vet så ska jag överaska (okej jag kunde inte hålla mig utan har berättat) jag sparar iallafall ihop pengar till min och alex bröllopsdag. eller det blir firande en hel vecka. en mysig vecka. vi ska bo på massa söta hotell ute i landet, gå på loppisar, marknader, bada, äta gott, besöka ullared och shoppa! och gå på konsert. jag hoppas att lars winnerbäck spelar i linköping. det var den första konserten vi gick på tillsammans, en utomhus med lasse. och den var helt underbar. vill uppleva det igen! alex mamma har lovat mig att hjälpa till att hitta mysiga hotell att bo på under veckan. dom brukar själva besöka hotell i landet lite då och då och vet vart alla guldkorn ligger (: ska bli så himla mysigt! på våran bröllopsdag ska vi hitta på mycket mysiga saker, men det håller jag för mig själv.. alex är nämligen inne här och läser och allt vet han inte om (:

jag har målat tre ränder till.. och här är dom, nr 4, 6 och 8 uppefrån! det blir så himla bra och vi är skitnöjda (: och det är ju inte fy skam att det bara blir bättre och bättre. jag är så glad för hur vi har det här hemma. går bara runt och myser :D det är så fint! och så oss <3 det viktigaste av allt.

ha en jättegosig kväll allihopa (: puss&kram!












Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Riktigt snyggt gumman =) Puss

2009-03-06 @ 21:28:11
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Pieces of Jen

Det blir verkligen superfint gumman! Du får komma hem o måla hos oss sen ;) kraaam

2009-03-06 @ 21:49:20
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: tessan

Det är himla mysigt och snyggt! Duktiga ni :)

Jag tror att vardagsrummet kommer se lite mindre ut nu med tanke på ränderna, är det inte så? Det är verkligen jätte fint gumman! Så duktig du är <3

puss och kram

2009-03-06 @ 23:09:01
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Johanna

Gud vad snyggt det är! :]



åh, winnerbäck är så fin, så himla bra!

har inga tips på hotell häromkring, har aldrig sovit på nåt örebrohotell, om jag hade gjort det skulle jag tipsat, och sett till att få skymta dig lite <3



puss&kram gumman <3

2009-03-06 @ 23:47:49
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad jag har hört så kommer Winnerbäck enbart hålla fyra stycken konserter i sommar och samtliga är på Hultsfredsfestivalen. En varje dag!

2009-03-07 @ 18:34:44
URL: http://carro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback