Lördag!

det har varit en bra dag idag! har fått mycket gjort och det är skönt. städade idag på dagen så ikväll var det skönt att bara koppla av och läsa bok! har suttit uppkrypen i soffan och tittat på melodifestivalen. lite uttjatat att alla ska sjunga sina låter tusen ggr. men men (; sen gjorde jag en kopp te, satte på mig pyjamas och duntofflor och la mig i sköna divandelen i soffan med avstängd tv och ingen dator och världens bästa bok - twilight! den är på engelska och det gäller att vara pigg för att hänga med, så nu var jag tvungen att slå igen boken, får vänta tills imorgon helt enkelt.

har pratat med älsklingen i telefon och det var så himla mysigt. vad jag saknar honom. helt otroligt jättemycket saknar jag honom, längtar tills imorgon när han sjunker ner i sängen brevid mig och pussar mig på pannan och säger "jag är hemma älskling" med sin sockersöta lena stämma. han är den finaste!

imorgon ska jag försöka komma iväg till gymmet. haft lite smått ångest över att jag inte kommit iväg de senaste dagarna. jäkla migrän säger jag bara. och illamående. men imorgon är det en ny dag och då jävlar ska jag gymma ;D sen har jag spinningpass på tisdag. på måndag pluggar jag på dagen och sen jobbar jag mellan 15 och 19, katzhing (ljuden av pengar som rullar in dåå) haha. jobbar även fyra timmar på onsdag. ska bli jättemysigt (: jag älskar mitt extra jobb. perfekt när jag pluggar! (: och jag stormtrivs! barn är underbara, men det är lika kul att åka hem som att åka dit, och det bevisar nog ganska starkt att jag inte är redo för barn än.. på ett tag! tur det eftersom jag har lite kvar att fixa med innan vi blir tre! (;

imorgon tänkte jag även vara lite effektiv och plugga, börja göra måndagens uppgifter. jag vet att jag lovat att inte plugga eller träna på helgerna. men jag gillar det och imorgon vet jag inte vad jag ska göra, förutom att sälja en stringhylla och så.. så det blir det nog! ska åka och veckohandla också med alex! får se vad det blir för gott i matkassarna! så det blir nog lite imorgon iallafall om jag tänker efter! (: ikväll såg jag aldrig på film så det blir det på kvällen! sen ska jag sova i tid, upp och hoppa på måndag vid halv åtta och åka till lyra och plugga och ha möte med en livscoach! underbart att få lite vägledning! (:

ska kolla mejlen nu och lite favorit bloggar. tänkte lägga upp en lista på bloggarna jag läser dagligen här sen. kul va (;

hoppas ni sussar gott! och vaknar utvilade till en mysig söndag! puss&kram <3






Kommentarer
Postat av: Johanna

det låter som att du haft en jättejättemysig kväll gumman! precis så som lördagkvällar ska vara!



jag har inte druckit något te ikväll, nu blev jag otroligt sugen när jag såg ditt te - dock borde jag lägga mig och sova istället för att dricka te :)



vi hörs säkert imorgon vännen!



puss&kram, sov gott <3<3

2009-03-08 @ 00:51:57
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Crazy one

sv; härligt :)

nja sådär, är sjuk "/

men den har varit bra ändå :)

2009-03-08 @ 01:19:53
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Johanna

men åh, du sjöng ju jättefint! har du inga fler låtar? jag har bara en Hel låt, och det är evanescence låt My Immortal, inspelad för typ 2 år sen.. det är så himla kul att sjunga!



den där på bloggen spelade jag in i ett gratisprogram som heter Audacity, finns lätt att ladda ner. En dålig mick med en penna framför, som delar ljudet och sorterar bort "puffarna" som blir när man sjunger tex konsonanter. så det är otroligt enkelt o hemmafixat. :)



Hoppas du sovit gott vännen!

Puss&kram <3<3

2009-03-08 @ 09:36:13
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vad fin bilden blev:). Gillade röken från teet och hur du lagt upp boken och koppen. Du älskar väl din kamera kan jag förstå när den gör så rena bilder:).

2009-03-08 @ 11:14:27
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback