Loveable

haft en mysig kväll? hoppas det! det är ni värda. jag är på väg i säng! ska bli så skönt, njuter för fullt av att det är ledigt imorgon med. och söndagar har jag bestämt mig för att inte träna. även fast jag vill, så måste jag vila. blivit lite smått beroende..?! tror det! bättre än att vara beroende av snask iallafall.. sockersuget försvinner av träning.men jag har minsann tryckt i mig lite smågodis ikväll ändå (: är det lördag så är det!

mamma gick för säkert två timmar sen. jag har suttit och pysslat med ett lycko/kärleks kollage så tiden har försvunnit. när tid och rum bara försvinner. sånt älskar jag. bra musik, levande ljus, mysig stämmning och inre frid i kroppen. mitt sätt att varva ner.

vi såg patrik 1,5. det är en typisk film som får mig att uppleva alla känslor som finns i kroppen. glädje. lycka. värme. tårar. sorg. hoppfullhet. glädjetårar. precis så. skarsgård måste ha världens snällaste leénde. han ser riktigt go ut när han ler. en människa som ler med hela ansiktet! (:

kvällen har iallafall varit toppen! imorgon tänkte jag fortsätta måla lite på våran vägg i vardagsrummet, på tiden att få den väggen klar kanske :D sen får vi se vad dagen bjuder på (:

nu ska jag bege mig i säng!

sov gott allihopa! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Sandra [2barnsmamma]

Vilken härlig header du har! :)

2009-03-22 @ 12:13:55
URL: http://sandrastomberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback