måndags kväll.

god kväll! (: jag och alex har varit jätte effektiva här i kväll. jag fick ett ryck efter maten och bröjade städa i älsklingens garderob. vi, eller han provade allt och det som var för litet eller som han inte använder åkte ner i en påse och ska hem till hans syskon (: jag ska också rensa i min garderob någon dag tänkte jag! men nu får det räcka för ikväll. jag vill umgås med baby nu och mysa och titta på film, och det är precis vad vi ska göra <3 vi får se om vi ses klart hela (:

imorgon går jag upp halv åtta och åker i väg och pluggar, var hemma idag och pluggade och det fungerar bra, men det är skönt att komma iväg också. känns som man får mer gjort då! på kvällen ska jag träna spinning och sen ha myskväll med älsklingen (: läsa i min bok twilight som är på engelska (till engelska kursen) och bara ta det lugnt! pluggar i fyra timmar på dagen så det blir bra, då har jag hela kvällen fri sen!

och på onsdag blir det målning! så himla kul! :D hoppas det blir bra, men det tror jag (: har funderat länge på vad jag vill göra med väggen och alex tycker också att det låter fint. jag är den som planerar inredningen här hemma, men jag skulle aldrig genomföra någonting utan att alex tycker om det också! <3

nu blir det ostmackor och kall chocklad, tända ljus, film och gos i soffan. sen dyka i säng! börjar bli lite smått trött (:

sov så gott sen alla underbaringar! <3 puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh garderobsrensningar är aldrig fel! man kan dessutom hitta så mycket som varit dolt längst där inne, som man inser att man gillar... :)



puss darling <3

2009-03-02 @ 23:17:51
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh garderobsrensningar är så himla bra! :D



puss&kram fina du<3

2009-03-03 @ 00:16:54
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback