myskväll

vi har verkligen ahft en jättemysig dag jag och alex. yogahealingen var riktigt häftig och vad den öppnade upp. jag känner mig tusen ggr rikare av erfarenheter och energi nu och det är riktigt skönt. jag fick lite tips på vilken punkt i kroppen jag ska träna för att få en klarare bild om framtiden och hur jag ska ta mig dit. eller ja, mer vägen dit, så jag kommer dit jag vill (: och det är inga svåra övningar direkt. sen tipsade hon mig om yogakurser, så det ska jag eventuellt börja på igen. en läkande yogaform. läkande för hela sinnet, kroppen och ja allt. lät himla spännande. alex tyckte om det också jättemycket och man såg i hans blick hur lugn och avkopplad han var. så skönt (: för det var ju precis det jag ville att han skulle uppleva. häftigt hur en annan människa kan "ta sig in" i kroppen på en annan och lösa upp hinder och onda punkter. jag kände i hela kroppen vart hon var och arbetade. hon satt i djupmeditation medans och hade sina händer på min arm medans jag låg på en mjuk säng. det strömmade in värme där hon hade sina händer och sen började hon i min rygg, jag har ont i ryggen och det smärtade som tusan ett tag, men sen efteråt var det som borta. helt otroligt! efteråt sa hon "fanny, du klarar av så mycket mer än vad du tror" vilken fin sak att få ta till sig. jag blev så glad för det. dom här övningarna jag fått ska få mig att lyckas eller göra det lättare för mig att ta mig dit jag vill. bli mer säker på mina mål och inte vela pga osäkerhet för att misslyckas. lite läskigt att hon verkligen kunde studera mig utantill utan att ens veta min bakgrund. men det var mycket givande. alex började och då kröp jag upp i en skön stor soffa med massa kuddar, drack nyttigt te och läste twilight, det är så mysigt på sånna ställen. jag gillar den indiska stilen, fast skulle nog aldrig ta den hit hem (; prövade en gång och det försvann lika fort som det kom in hos oss. men att vara i ett sånt rum är mysigt! massa tända ljus, alla är så lugna och snälla och harmoniska som jobbar på sånna ställen och famförallt att kunna koppla av. och bara vara. det är underbart (:

efter healingen tog vi bilen till NK och gick och tittade på mateus tallrikar. nu vet jag att det är gråa jag vill ha. dom rosa såg som alex så fint förklarade det "riktigt tantiga" ut.. så ja, gråa får det bli. vi gick till NK's löstes avdelning och shoppade te för tvåhundra kr.. hoppas det är riktigt gott nu (; det blev iallafall baileys te, söder te, rooibos blåbär och yoghurt te (rött) och kalkstensdrömmar. alla luktade ljuvligt. får se vilket jag testar nu till filmen.

sen gick vi och åt. riktigt gott då vi var vrålhungriga! (: sen satt vi oss på en glassbar och åt jättegod hemgjord gräddig glass. mums! dom har stora chocklad bitar i sin glass. och riktiga stora jordgubbsbitar i jordgubbsglassen. dyr, men ack så god (;

ikväll blir det som sagt myskväll. alex har städat i köket och jag har plockat lite här hemma. dansat runt har vi också gjort. jag älskar att dansa och skämms verkligen inte inför alex. hoppar runt och snurrar runt och lever mig in i musiken och han ler, ler och ler :D haha. sötnos. dansa är underbart. någong gång måste jag ta upp dansen igen. det är och har varit en stor del av mig och mitt liv..

hur som helst. hoppas att ni får en jättemysig kväll. jag ska ta en snabb dusch och sen hoppa i pyjamasen, tända ljus och sjunka ner i soffan brevid min kärlek. helt underbart.

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, och du anar inte hur mycket jag ler nu! låter verkligen som att eran dag har varit helt underbar! och det där med yogahealing skulle jag vilka prova på någon gång - vad kostade det? och den där glassen lät helt otrolig - vad kostade den? haha :p



hoppas filmen är bra, har funderat på att ladda den, så nu väntar jag på dina ord om den!



Puss & kram vännen <3<3

2009-03-12 @ 20:55:13
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback