natti natt

nyduschad med ny pyjamas (jag har så många pyjamaser, nattlinnen och stora sov t-shirtar så jag byter varannan dag. skönt (: speciellt när man duschar på kvällen som jag gör! efter en lång dag är det verkligen uppskattat med en skön dusch, tvätta håret och smörja in kroppen med lotion! lyx!

vi är riktigt nöjda med vardagsrummet, tack alla som lämnat fina kommentarer, blir jätteglad (: ska bli kul att få visa er slutresultatet sen. får ta lite varjedag nu, eftersom alex jobba, jag pluggar och ska träna mycket den här veckan och jobbar på fredag så tippar vi några dagar iallafall. men hellre det än att stressa! det är städat i vardagsrummet och vi använder inget papp på golvet.. jag är en van målare (; har jobbat på en målerifirma i ett år, så jag har målat en hel del väggar. dock aldrig ränder.. men det är skoj att få pröva på något nytt!

alex har varit en ängel här i kväll och plockat och städat och fixat. så går han runt hela tiden och säger "åh, älskling, vi har det så fint, jag gillar det här, och det här och den här.." haha gulle! och jag kan bara hålla med honom. tänk sen när köket är renoverat. nu är det inte många veckor kvar tills vi börjar. kul (:

sen gjorde han fika och tände ljus och det var skönt att sätta sig ner. hela kroppen värker. man spänner sig så mycket i ryggen när man målar tycker jag. så det ska bli skönt att sjunka ner i varma gosiga sängen nu!

imorgon går jag upp och pluggar såklart (: och det ska bli skönt att bocka av mer saker! jag gillar verkligen att plugga! det ska bli skitkul att läsa dom ämnena jag verkligen vill läsa sen som psykologi, projektarbete, organisation och ledarskap och personaladministration är några jag riktat in mig på (:

ska föna håret nu och borsta tänderna, sen sova! imorgon är det en ny dag! med plugga, möte, måla och träning på kvällen!

hoppas ni sover gott! det kommer jag göra..!! var så säkra! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Alexander

Älskling, allt du målar blir så fint!

Om det fanns en målargudinna hade det varit du! :)

Älskar dig tussen!

2009-03-05 @ 00:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback