pancakes!

gud va gott det luktar hemma nu :D jag står och steker pannkakor för fulla muggar! mums! ska plockan undan lite på köksbordet och duka fint och tända ljus strax, det tar ju sin lilla tid mellan pannkakorna! våran spis suger när det gäller att steka pannkakor. den blir skitvarm och då bränns dom ju lätt och sen när man sänker tar en 5 min att steka.. så ja, det tar sin lilla tid :D tur att vi nästan aldrig äter pannkakor. bad hjärtat att köpa hem hallonsylt. blev så sugen! och när han ändå var i farten och jag ändå är oyttig så köpte han hem rostmackor. det var riktigt längesen vi åt det..! jag föreställer mig varsinn kopp te i soffan med tända ljus och rostade mackor med hallonsylt och ost. guuud va gott! (:

älsklingen håller på inne i arbetsrummet. ska fota såklart vi är färdiga så ni får se! om ni vill alltså (; jag ser det ju redan.

hoppas ni får en jättemysig kväll. ta hand om er och njut av kvällen. puss&kram <3

ps. vi har testat spikmattan nu.. FY FARAO vad ont det gör. 6000 vassa tagar pressas in i huden. men vad gör det :D jag älskar den redan. blev helt varm i hela kroppen och bara efter tio minuter har min höftspänning släppt som jag haft i flera dagar nu, jag är lugn och känner mig gladare. alex som vanligtvis ständigt känner sig stressad känner sig också stressfri och glad :D ett bra köp alltså. så nu petra vet du vad dina ihopsparade pengar ska gå till (;




Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag vill se jag vill se :)



Jag har en kompis som har en likadan spikmatta, hon älskar den ;) Kanske ska prova trots att jag är skeptisk? :)



Kraam

2009-03-31 @ 20:13:29
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: Johanna

Gud vad gott med pannkakor, och vad kul att spikmattan levde upp till förväntningarna! hur mycket var det den kostade nu igen? :)



puss <3

2009-03-31 @ 21:42:35
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Frida

En riktig må bra blogg! Blir alltid så lycklig av att gå in här :) du är GRYM tjejen!

2009-03-31 @ 23:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback