redo

för att verkligen ladda upp batterierna för en intensiv pluggdag imorgon! jag har verkligen hittat min perfekta studieteknik. plugga järnet på måndagar är toppen, jag får VG+ och MVG på alla mina inlämningar. så glad :D på måndagar pluggar jag hemma!

så ikväll blir det mycket mys för mig! sett fram emot det hela dagen. jag älskar kvällar. allt är så mycket mysigare då! hela lägenheten är full med levande ljus, skön musik i dom vita canton högtalarna, liggfåtöljen är sövande, ett lugn över hela mig!

idag har jag och alexander varit i farsta och shoppat! jag köpte två jeans leggings! perfekt för mig som hatar tighta jeans. det är i mjukare jeansmaterial, men inga knappar osv. utan som leggings. det ser ut som vanliga jeans, fast dom är mycket bekvämare. ena paret hittade jag på gina och kostade 299 kr och andra på vero moda kostade 250 kr. sen köpte jag ny body butter från body shop också. cocos såklart. jag är fast! försöker hitta någon annan varje gång, men det blir alltid min älskade cocos salva (:

efter farsta åkte vi hem, lagade jättegod GI lassagne med mozzarella. och en stor sallad till det. mums! ska strax städa undan i köket. behövde ta en kort paus! älsklingen har redan åkt till jobbet. och jag saknar honom redan! han ringer nog när som helst <3

ha en jättemysig söndagskväll. puss&kram <3



jag sparar inte bara inredningsbilder som jag gillar på datorn. utan vackra speciella bilder också. jag älskar den här. så himla fin. hon hänger regnmoln på tork. så fint!



Kommentarer
Postat av: P

Å vilken mysig bild! En good feelingbild!

2009-03-22 @ 23:08:57
Postat av: Johanna

var hittar du alla fina bilder vännen?

2009-03-23 @ 10:41:08
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback