segpropp

det är jag det ^^ har suttit i fåtöljen nu i en timme och varit som en zombie. musten gick ur mig lite tror jag! alex trodde att det var för att det är helg och man slappnar av så mycket. och det tror jag med. nu är jag lite piggare och ska sätta igång med middagen. det blir grillspätt med klyftpotatis. mums! och massa sallad till. ska duka fint med nya servetterna från h&m och tända ljus! (:

det är nystädat här hemma och det njuter vi för fullt av. alex tar och moppar golven när jag fixar maten och sen ska vi ha en riktigt mysig kväll tillsammans! åh va mysigt :D ska ni också titta på let's dance finalen klockan 20:00?! (: alla som har varit med i programmet ska vara med ikväll och dansa, kul tycker jag! (:

jag är helt varm på magen, för måns har legat som en varm korv över mig. han gick nyss och det blev ganska kallt :P funderar på ett skönt varmt bad efter middagen, har varit lite frusen idag! alex satte på mig mina duntofflor förut. hjärtat <3 (:

ska väl ta och sätta igång med middagen nu. duka, tända ljus och hälla upp smågodis i en skål inne i vardagsrummet. måste ju förbereda för myskvällen (:

vi hörs senare. ha en jättejättemysig fredagskväll. ta hand om er <3

puss&kram!



den här biten är tagen från min absoluta favoritfilm; uptown girls.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback