Shakti mattan

jag har just investerat i mig själv (: har velat pröva den här omtalade spikmattan länge nu och nu är den påväg hem till oss. och som ni vet så gillar jag lite skumma saker (; jag tror på att kroppen kan läka sig själv med healing, yoga, olika örter, teer, spikmatta osv. mattan kostar 680 kr!

mattan hjälper mot:

Minskar smärta
Utlöser lycko-endorfiner (man blir lyckligare)
Löser stress

Sänker blodtrycket

Stärker immunförsvaret

Ökar metabolismen (förbränningen)

Minskar inflammation

Ökar uppbyggnad av ny vävnad



lite från sidan:

De 6000 piggarna stimulerar kroppens känselkroppar. Impulserna sänds via ryggmärgen upp till hjärnan. Där frisätts endorfiner samt en mängd olika signalsubstanser och hormoner. Det ger avslappning till nervsystem och muskler. Blodcirkulationen ökar cellandningen, blodkropparna transporterar bort slaggprodukter från kroppen och ger ökad syreupptagning. Muskelspänningar löses upp och blodtrycket sänks.

Endorfiner och må-bra-hormonet oxytocin frisätts, blir Du mycket mer glad och harmonisk. Vid regelbunden användning ger de ett konstant högre värde av dessa lyckohormoner.

kundkommentar:

"Shaktimattan är det bästa som hänt mig! Det bästa köpet någonsin, den är helt fantastisk! Har haft den i ca 2 veckor, redan har: min ångest har försvunnit helt, sömnproblemen blivit bortblåsta och min lust har väckts till liv! Jag känner mig glad och pigg i höstmörkret! (Det hör verkligen till ovanligheterna.) Jag känner mig nästan svävande på något sätt, samt att jag redan börjat tappa mina överflödiga kilon! Toppen! Alla mina vänner och bekanta har fått prova min mattan, alla älskar den och vill ha en egen! Tack så mycket för att Ni finns och har dessa underbara mattor till försäljning så alla har chans att få äga en!"

Carolina Frisk

nu längtar jag tills den kommer hem!!






Kommentarer
Postat av: Johanna

jag kollade på den där för ett tag sen! :D du får tala om sen hur det känns och hur det funkar :)



hoppas du mår bra, och att du får en fin kväll och helg!



PUSS <3<3

2009-03-20 @ 18:39:42
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: P

Jo, spikmattor har väl funnits grymt länge...men med andra spikar än dessa. Så det borde väl vara ett tecken på att de fungerar för nåt? De här ser dock snällare ut. Du får ge en recension sen. Blev det en grön eller en röd?

2009-03-20 @ 18:48:23
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Åh en sån skulle jag vilja testa! du får berätta om den hjälper sen! så man vet om man ska lägga pengar på det eller ej ;)

kram vännen

2009-03-20 @ 20:19:31
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Marielle

En sån tyckte jag att vi syskon skulle köpa till min mamam u present nu när hon fyller år. Men ena syrran va emot den, hon undrade om mamma verkligen skulle använda den. Min moster använder den varje dag och tycker den är jätte bra och hennes blodcirkulation har bliivt jätte bra säger hon av den.

2009-03-20 @ 22:43:53
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Vi älskar vår shaktimatta så du kommer inte att bli besviken. Har haft den i över ett år!

2009-03-21 @ 09:21:17
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Leva

Kanon, Fanny!!! Jag själv äger en sån, och man använder den regelbundet eftersom man blir "beroende" och inte måste hela tiden komma ihåg att använda den. Jag ligger alltid på den en stund och läser på den innan jag somnar. Jag sitter med den i soffan bakom ryggen när jag ser på tv, då blir inte trycket lika hårt med det känns ändå (jag kavar upp tröjan såklart, annars känns det inte) jag brukar stå på den (då med strumpor) och smågunga fram och tillbaka, bara sådär så att man stimulerar hela foten. Det blir så meditativt :)

det svider och bränner i början, men man måste vänta ut den tröskeln...det är SEN det blir så underbart skönt. Mattan är en enorm investering. grattis!!! Länge sen jag var in hit. Hoppas så att du och din älskling har det gott i vårvärmen. Kram och kärlek till er båda. //Leva

2009-03-21 @ 10:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback