sista dagen..

..på den här veckan. det har gått fort! och det ska bli underbart skönt med helg! (: det sista jag ska göra idag innan min helg börjar är att träna på gymmet i en timme. sen åker jag hem, duschar och kryper upp i soffan! let's dance ska jag kolla på såklart! (: spännande!

just nu sitter jag och äter frukost om en halvtimme går jag till bussen och åker till lyra och pluggar körkortsteori, det är så bra med den där skivan dom har. jag lär mig mycket bättre då! (: och efter varje kapitell är det ett test så får man se vad man lärt sig!

sen åker jag hem, alex hämtar upp mig vid busshållplatsen så åker vi till numera outlet iittala! ska bli jättekul. jag har verkligen velat åka dit länge! (:

ikväll blir det minispa här hemma! ska lägga ansiktsmask, sitta med fötterna i ett varmt fotbad med salt och mjukgörande olja, hårinpackning och om jag orkar och hinner färga håret! till det blir det såklart massa tända ljus (sitter i vardagsrummet med fotbadet) så missar jag inget spännande på tv (; och en stor kopp te! mysigt!

ska kolla mejlen nu och sen göra mig iordning!

ha en jättemysig fredag! (det känns helt overkligt att det redan är fredag!) haha. så hörs vi när jag är hemma från träningen och allt.

puss&kram! <3







Kommentarer
Postat av: P

Å herregud...

Var och kollade på hårtoning nu på morgonen, men det finns ju så många sorter och toner så jag blir galen! Var ju som sagt väldigt röd ett tag för flera år sen, får se om jag vågar ta upp det. Annars blir det nog något mer rödbrunt...Såg en fin färg från Loreal, men så såg jag på nätet att nån skrivit att det inte är toning fast det står det...permanent är jag för feg för...

2009-03-20 @ 11:35:09
Postat av: Erica

Haha nemen hej fanny! :D läser du min blogg? :D Va härligt! ;) hahaha!

2009-03-20 @ 12:33:13
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: tessan

Jaså? Då borde det ju gälla om man är sjukskriven också då! Men om jag skulle få avslag så tror jag inte att dom skulle ge mig massa onödiga papper och skriva på. Om dom ändå kunde ha sagt rakt ut att jag kommer få avslag vill säga. Ja jag håller tummarna för att jag får bidrag! Annars lever vi fattigt :(

2009-03-20 @ 14:52:15
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: ina-bina

Ja, precis - du mejlar mig :P Svårt för mig att hålla reda på och mejla till alla som beställer, lätt hänt att jag glömmer av eller missar någon då :/

2009-03-20 @ 15:48:33
URL: http://inabina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback