snart hem

har pluggat och haft coaching möte. riktigt givande (: ska plugga mer ikväll tänkte jag, för nu vill jag hem och gosa med min älskling! <3 har iallafall gjort klart måndagens uppgifter och några på tisdagen. men ska iallafall plugga vidare sen ikväll. har märkt att jag är mer peppad i början av veckan, så det är bara att plugga då (;

dom här på lyra gav mig en present idag. så himla uppskattad. och lite komiskt att jag satt och kollade på en sån igår och ville köpa en.. en ordning & reda kalender i svart och vitt, får visa senare (: blev hur som helst jätteglad! tack snälla ni!

lite översikt över veckan då..

måndag idag - pluggat mellan 10 - 12, hem umgås med alex och sen åka och jobba mellan 17 och 19, åka hem med bussen, plugga, tv, läsa twilight och sova tidigare än igår (;

tisdag - plugga på lyra mellan 10 - 14, hem och slappa, laga middag (mamma kommer eventuellt på middag hos oss) och då hänger hon med mig på mitt spinningpass som är mellan 18:30 - 19:30, hem titta på film med mamma och bara mysa!

onsdag - vara hemma och plugga på dagen. jobbar mellan 16:30 och 18:30, sen hem och plugga/tv/blogg.. ja myskväll (:

torsdag - plugga på lyra mellan 10 - 14. alex går av jobbet på morgonen (JIPPI) (: vi tränar på gymmet tillsammans och på kvällen ska vi baaara mysa och massera varandra, äta gott och titta på film. planera lite med arbetsrummet.

fredag - plugga mellan 10 - 14 på lyra, har coching där också. åka hem, ev. jobba? (dom skulle ringa) mammas kusin lina med familj kommer på middag. trevlig kväll helt enkelt (:

lördag - myspys med älsklingen på dagen, fixa lite hemma och bara ta det lugnt. födelsedagsmiddag hos mormor och sen hem och titta film/myskväll med alex.

söndag - jag har fixat en suprice för älsklingen. så på dagen åker vi med packade väskor och är borta.. haha (: kommer bli riktigt mysigt! skriver mer om det sen!

en sak har jag kommit fram till, och det är att vi ska hitta på mer mysiga saker med varandra. det blir så lätt "vardag" och det vill jag inte. men att bara hitta på spontana saker mitt i alla vardagsrutiner är riktigt riktigt mysigt! bra vardagslyx, tycker ni inte?! (:

nu klär jag på mig, bussen går snart. hörs senare. ha en jättebra dag! puss&kram! (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback