snart tillbaka

hej på er (: allt bra? jag är på riktigt bra humör idag och är riktigt pysselsugen. nästa vecka när alex är ledig igen kommer vi pyssla lite här hemma. ska fixa inne i vårat "arbetsrum" och det kommer bli så jäkla snyggt! tro mig. ska fixa ett kollage senare! det kommer iallafall bli jättebra (: vi har suttit och planerat för fullt, gjort ritningar osv. kul är det :D

vi ska åka och veckohandla nu, sen hem och laga middag, äta och sen kör alexander mig till gymmet innan han åker till jobbet! sen ikväll ska jag ev. måla några ränder till på väggen, läsa i min bok, blogga, och plugga engelska. vet inte om jag "hinner" kolla på en film, men det hade varit mysigt, för det har jag knappt hunnit göra de sista dagarna. helgen har bara susat iväg. imorgon är det måndag igen och jag hade nog önskat att det var EN dag till på helgen (; hinner iallafall med massa ikväll, så jag ska inte klaga! (:

igår köpte jag världens bästa present till min mormor som fyller år imorgon! vi ska inte dit förens nästa helg, pga av att jag inte känt mig helt okej med migrän och illamående osv. och det ska bli jättekul att få ge henne det. jag VET att hon kommer bli superglad! (: så kul när man hittar det där lilla extra. en upplevelse handlar det om iallafall. mer berättar jag inte förens vi har varit där. vet att mormor läser här inne i mellanåt (:

ska fixa till mig lite smått och sen kör vi iväg till coop!

ha en underbar dag allihopa! puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback