sovdax

som ni märker har jag inte varit så aktiv idag på bloggen. mitt humör har pendlat upp och ner varje minut. men sånna dagar ska man ju ha också.. och det är skönt, för då uppskattar man de dagarna man mår bättre. en seg dag helt enkelt. tur att vi inte hade någonting inplanerat mer än myspys saker. då känns allt så mycket lättare (: alex har varit en ängel hela dagen och pysslat om mig. och massa pussar och kramar gör faktiskt en dålig dag mycket mycket bättre. <3

vaknade tidigare än baby, satt vid datorn och sen när han kom upp åt vi mys söndagsfrukost tillsammans och efter det tog vi bilen till eko och handlade lite saker. bla ny hårfärg till mig. har verkligen fastnat för den jag har nu. älskar det röda! sen åkte vi till ett villa område och kikade runt. mysigt! åkte hem, baby städade undan medans jag lagade middag!  idag åt vi ceasarsallad med riven parmesanost. riktigt gott. sen hade vi massa goda saker till filmen vi såg. "när man inte är på topp är man värd att glufsa lite.." haha. man kan ju alltid intala sig (;

efter filmen satt jag mig och pluggade. gick igenom kommande veckas uppgifter och gjorde några uppgifter. hatar att känna mig stressad, och det kan jag meddela att jag gör efter två dagar utan plugg. känns som jag halkat efter ^^ fast det är motsatsen.. jag ligger före hela tiden. måste lära mig att känna mig duktig! hm.

imorgon ringer klockan vid halv åtta, åker och pluggar i fyra timmar och sen hämtar baby mig så vi hinner umgås lite innan jag ska iväg och vara barnvakt. jag och tilda ska baka och laga mat tillsammans. det är bara hon och jag (: ska bli jättemysigt! sen efter två timmar där, kommer älsklingen och hämtar mig och vi ska bara ta det lugnt och mysa!

ikväll bäddade vi med dom gråa sängkläderna från h&m home. så jäkla fina. älskar dom (: och sen är dom suger mjuka också. ska bli en fröjd att krypa ner i sängen snart. men först ska jag göra mig iordning för natten, välja tidning och sen sova!

hoppas eran söndag har varit mysig! (: vi hörs igen imorgon. puss&kram!





mumsig GI middag!



Kommentarer
Postat av: Johanna

det är bra att du unnar dig hjärtat <3

imorgon är en bättre dag! :)



maten såg riktigt god ut!

vad är det för mat som ska lagas imorgon? och vad ska bakas? :)



puss&kram gumman <3

2009-03-01 @ 23:37:37
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vettu vaaaa... Vi kanske fått en lya i Farsta :D

2009-03-02 @ 00:47:00
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback