tack för idag, slut för idag

jag är påväg i säng nu (: vi har haft en jättemysig kväll. många skratt och god mat. mormor blev glad för sin present. vi hade köpt en upplevelse till henne, spökvandring för två. mormor älskar spöken, så det blev riktigt uppskattat. kul (: såhär står det på sidan jag köpte det ifrån:

Ghost walk upplevelsen för två personer innehåller mycket av Stockholms historia och då självklart dess legender. Ni kommer att få följa med vår guide på en ca 90 minuters underhållning där ni kommer få höra om mord, massmord, sjukdomar och självklart spöken. Ni kommer även att få se, känna, lukta och smaka på historien. Ni kommer aldrig tro att detta har hänt i vår egen storstad!


Följ med Stockholm spök- och historietur i en och en halv timme av historia och mystik tillsammans med Sveriges främsta spökguider. Utforska de mörka gatorna och gränderna som utgör de äldsta delarna av Sveriges huvudstad, Stockholms Gamla Stan.

en av mina favoriter i melodifestivalen vann och det var bra, för jag tror hon kommer gå långt med sin lite udda låt (: alla andra lät likadant kändes det som och hon stack ut, sånt gillar jag. låten fastnade. jag gillar verkligen caroline af ugglas med snälla, snälla. hela hennes kroppsspråk är så underbart. man ser verkligen smärtan i hela kroppen och ansiktet, inte bara i rösten. men tyvärr så tror jag inte att hon hade kunnat konkurera så bra i moskva.. så det här var toppen! bra röstat svenska folket (;

vi åkte hem efter melodifestivalen och nu sitter vi vid varsinn dator, jag ska borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa topphälsa. så himla skönt att inte somna efter två minuter.. vill hinna läsa några sidor iallafall (:

morgondagen blir lugn för min del. ev. sticker jag iväg och tränar. troligtvis, då jag blivit så rastlös den senaste tiden. rensa i min garderob ska jag också göra, ev måla lite mer på väggen i vardagsrummet (har inte alls haft lust med det dom här dagarna) tur att det ser skapligt ut ändå (; och så kommer ett par och köper ena stringhyllan. gillar inte lömska typer.. jag höll den till en kille i över 1,5 vecka.. sen hör han inte av sig. MÖ. jaja, nu blir det såld iallafall (: alex åker och hjälper sina föräldrar imorgon i några timmar, så jag får som sagt sysselsätta mig själv bäst det går och pyssla med sånt som är kul (: typ rensa, haha! sen äter vi god middag tillsammans och har filmkväll. tänkte jag!

nu lockar sängen. gud så skönt det ska bli att sova! bara sjunka ner i sängen. längtat! kanske tar en snabb dusch av kroppen. mycket skönare att sova då.

hörs imorgon! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: ina-bina

Vad kul! :D Ska se om jag kommer ihåg dig, det är många andra som frågat detsamma. Men jag ska försöka, annars kan du ju hålla utkik också! :)

2009-03-15 @ 00:14:51
URL: http://inabina.blogg.se/
Postat av: ina-bina

Tja... vet faktiskt inte riktigt var de går att få tag på nu. Kolla på biltema! :)

2009-03-15 @ 00:24:46
URL: http://inabina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback