tisdag!

hej på er, hoppas ni sovit gott i natt. jag har sovit jättegott och ville inte alls gå upp när klockan ringde, så jag sov tills kvart i åtta istället för halv. skönt (: våra nya sängkläder är sköna som bara den. undra om alla hm's sängkläder är såhär sköna.. jag kommer bli fattig, haha (:

jag och hjärtat kollade klart på batman the dark knight igår och fikade med ostmackor och chocklad. sen myste vi innan vi somnade i varandras armar. så mysigt att ha honom hemma <3

idag ska jag till lyra och plugga! tar med mig min laptop, dom har trådlöst där, så sitter jag i en skön soffa istället för en hög hård barstol.. (: så mycket väger den inte, så det ska nog gå bra.

efter lyra åker jag hem med bussen och älsklingen kommer och hämtar mig vid busshållsplatsen, har blivit lite tradition. och det är mysigt (: sen ska vi hem, umgås, kanske åka och köpa färg till onsdagens målning, äta middag och sen åka och träna! han tränar styrka medans jag går på spinningpass, perfekt!

sen blir det bara lugnt ikväll. jag är trött idag känner jag, DH ska vi såklart se på (: längtat! och sova tidigt! så vi är pigga imorgon när vi ska måla väggen!

ha nu en jättemysig tisdag! så hörs vi senare! (: puss&kram på er.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback