underbar helg!

nyss hemkommen från en helt underbart mysig helg! så glad att vi unnade oss det här och det var verkligen värt varendra krona jag la ut. vi har verkligen haft två toppen dagar! ja i förrgår på yogahealingen, igår med hotell, och idag en tur på stan.

vi packade våra väskor i fredags och åkte in till stan till vårat hotell clarion hotel sign. parkerade i deras garage och lämnade våra väskor, eftersom incheckningen inte var förens vi tre. så tog vi oss till ett mysigt café och satt där och drack varm chocklad med grädde och marsmallows, åt gott till och satt och pratade. sen gick vi tillbaka till hotellet och checkade in. vi fick ett jättemysigt rum på högst upp, så vi hade jättefin utsikt (inte för att vi stod och kollade ut så värst mycket, men ändå (; vilade lite, tittade på rummet. la oss på skitsköna dux sängar och det var sövande vill jag lova.. har redan börjat kolla upp sånna sängar. sånna vill vi ha! (: sen gick vi till spat och fick varsinn vit skön morgonrock och ett par vita mjuka tofflor, bytte om och gick hand i hand till den varma 38 graders utomhus poolen. vi hade verkligen tur med vädret för solen sken på oss och det rök upp från vattnet. vi såg ut över hela stockholm och låg och myste i det varma vattnet längre, sen gick vi upp och bastade och gick sen till vårat rum och duschade, fixade oss och klädde på oss. sen gick vi till restaurangen vi hade bokat bord på och åt jättegott. det var öppenspis med skön varm eld och jättemysigt därinne. vi åt och drack gott och satt kvar ett tag innan vi gick tillbaka till hotellet och bytte om.. jag är som sagt frälst i mjukisbrallor och kan inte sitta i annat på bion (; vilade lite på rummet och sen begav vi oss till stans bästa godisaffär som ligger precis brevis bion vi skulle gå till sen. hur mycket olika godissorter som helst och jag skojar inte men vi handlade godis för 160 kr :O lösgodis..! det är alltså ganska dyrt. hur som helst. det räcker ju hela helgen (; klockan 21:10 började filmen och den var riktigt bra. jag hade bokat så vi satt i en soffa, så himla mysigt. alltså inga armstöd osv i mellan. så vi kröp upp i soffan på bion och åt godis, popcorne (det är ju ett måste på bio) och tittade på "dumpa honom" som var jättebra, mysig och rolig! efter två timmar var bion slut och vi gick hem till hotellet. fixade oss iordning för natten, myste och somnade i varandras armar. så himla sköna sängar och kuddar. galet. (: allt var så fint på hotellet också. vi prövade både den ena och den andra designklassikern, haha (: imorse gick vi upp vid halv tio, gick ner och åt jättegod hotellfrukost med allt möjligt. det blev hembakat grovt bröd, raipfruit, pannkakor med grädde och sylt, olika pålägg, ägg, te och juice. massa frukt. mums! sen chekade vi ut och tog en sväng på stan, gick till granit och klämde på allt, hifi klubben och kollade på högtalare och sen till ordning & reda (: och nu är vi hemma.

ska vila en stund och sen ska vi städa här. tillbaka till verkligheten (; det har varit underbart att göra sånna här mysiga saker :D perfekt helg!

ikväll åker vi till min mormor och äter födelsedagsmiddag och tittar på melodifestivalen såklart, ska bli jättemysigt! får se hur sent vi stannar, kommer nog hem till tio skulle jag tro! melodifestivalen slutar vid 22:00 så vi åker nog hem efter det.

hoppas ni mår bra! (: ta hand om er. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh det ltåer som att ni haft det helt underbart, vad roligt! :)



hifi-klubben, min kusin är "chef" över deras butik i örebro :)



puss&kram <3

2009-03-15 @ 15:29:46
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback