Underbart

så himla underbart, imorgon är jag LEDIG! jag ser verkligen fram emot att kunna ligga och läsa länge ikväll i sängen, mysa och kramas med älsklingen och sova tills jag vaknar imorgon. gud så skönt! äta en god lång frukost, läsa tidningen (köpte expressen idag) och dricka tet länge. bara njuta. perfekt att vara ledig mitt i veckan såhär och det kan jag verkligen vara nu när allt plugg är HELT klart för den här veckan! (:

jag, mamma och alex var ju på spinningpass. vilken skillnad från första gången jag spinnade. nu är det inte alls lika jobbigt. man får upp flåset jättefort! både alex och mamma var glada att dom hängde med (: vi satt efteråt i deras sköna soffor på friskis och drack varsinn gainomax, sen var jag pigg och glad och hade överenergi. måste vara den där kicken alla som tränar pratar om. det blir som ett beroende.

jag och älsklingen ska snart sätta oss ute i vardagsrummet och fika, te och varsinn snickersglass. mums! tända ljus och bara vara. ingen film eller så. bara vi, prata om dagen och varva ner. att bara vara nära är så viktigt. bara ha det som är här och nu.

just nu sitter jag i en nybäddad säng med pyjamas, nyduschad och insmord och tittar på brothers and sisters! det är inte ofta jag kollar på tvn i sovrummet, men det är himla lyxigt att sitta såhär. det gillas! (:

nu blir det lite fika och mys med maken. hoppas att ni mår bra! sov så gott sen om vi inte hörs mer ikväll.

puss&kram <3






vill ni veta en sak.. jag håller på att spara ut min lugg. bara på test, den går ju att klippa igen. men den är så lång så att jag kan ha den åt sidan. och längre ska den bli. såhär ser jag ut utan lugg. eller ja, snelugg (:

vad tycks? med eller utan?



Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilka otroligt fina bilder gumman, du är jättefin både med lugg och utan! Vilket trivs du bäst med?



hoppas du får en fin dag imorgon, njut av ledigheten ordentligt <3



PUSS och godnatt <3

2009-03-18 @ 00:13:36
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

min motivering till att spara ut är att det är smidigare på sommaren när man vill sola och det blåser att ha luggen lång och bakåt eller bakom öronen... lugg känns mer höstigt och vintrigt tycker jag, när man mest är inne eller har mössa på sig =)



du är skitsnygg med lång lugg!



kram

2009-03-18 @ 08:36:48
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Utan lugg tycker jag :)

2009-03-18 @ 15:04:25
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback