vecko revyn och ben & jerry

usch, rubriken låter precis som om det vore en modebloggerska som skrivit den.. men så är det va, jag sitter och läser vecko revyn (fick hem ett gratis ex för att blondinbella var med) och det var det enda jag ville läsa om.. ben & jerry glassen äter jag dock inte för att den är så omskriven.. (eller var det därför man ens prövade den? för att alla andra skrev om att den var så god.. för vem köper en glass som kostar femtio spänn annars? galenskap ju..)

nu har jag pluggat duktigt och vilar lite innan jag ska duscha och göra mig iordning! (: ska bli roligt att åka och jobba, vet inte om jag kallar det jobb.. när man ska baka och laga mat och umgås med en söt liten tjej. det kallar jag bara roligt (:

ikväll blir det thaifrikadeller (thaiköttbullar) ska bli himla spännande att pröva på (: jag kör utan ris till, men sallad bara, men alex ska nog ha ris. jag gillar inte ris så mycket.. inte pasta och potatis heller. och när man kan skippa det, så gör jag gärna det (:

kväll ska vi nog titta på film och mysa bara. jag ska plugga lite till och sen sova. skulle vilja ta en kvällspromenad också. det hade varit riktigt mysigt! ska höra med alex sen (:

imorgon tisdag börjar ett av mina favorit program igen. desperate housewifes. ska bli jättekul. dock missade jag massa avsnitt förra säsongen.. men man kastas nog in ganska fort ändå. men innan vi bänkar oss i soffan är det träning på friskis & svettis (: vet inte om alex hänger med. han ska hem till sina föräldrar och hjälpa sin pappa med takboxen på nya volvon. så vi får se. jag ska iallafall på spinningpass och det ska bli skitkul. nu är min träningsvärk som bortblåst också och jag ser fram emot en vecka med massa träning! jag blir lite rastlös när jag sitter still har jag märkt. men det är ändå skönt att ha helgerna fria till annat.

ska kika runt lite på nätet nu (: hoppas eran måndag bli mysig! ta hand om er <3 puss&kram.




Kommentarer
Postat av: Johanna

åh är det säsong 5 som börjar? vilken lycka! åh! :D



hoppas du får det mysigt med lilltjejen o bakningen!



Puss&kraam <3

2009-03-02 @ 15:44:10
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Pieces of Jen

Tack vännen! Tyvärr blir ju nåt ämne lidande.. man orkar liksom inte prestera högre än G på alla. Men vissa är ju mindre viktiga så det får man ta.

kramar!

2009-03-02 @ 21:30:04
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Johanna

pippip. fick aldrig svar..

2009-03-02 @ 23:57:14
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback