vinter utanför

idag när jag vaknade var det vitt utanför! jag älskar snö och har inget att klaga på! det finns inget man kan göra ändå ^^ tycker det är så mysigt när det dalar ner snöflingor utanför och man sitter inne och dricker en stor kopp te. och bara myser! det är grejer det. så blir det så ljust och fint ute. och det behövs efter många dagar med mulet och grått väder.

jag försov mig i morse och bestämde mig för att stanna hemma och plugga. så det har jag gjort. sen nio imorse har jag suttit och läst, tränat glosor, lyssnat på engelska texter osv. och nu var jag tvungen att ta en paus. ni ska veta att jag verkligen tar det här på allvar och det känns skönt, att veta att man gör sitt absolut bästa räcker och det kommer man långt med!  ska fortsätta snart och då har jag redan kommit till torsdagens uppgifter. att plugga i början av veckan är det bästa för mig. då är jag mer motiverad! (: sen är alex ledig från och med torsdag och då vill jag inte sitta och plugga. då ska vi bara ha mysigt och umgås han och jag <3

jag är så glad för min ordning & reda kalender. jag har den här brevid mig och tittar i den ofta och kollar vad jag ska göra osv. ska sätta mig sen och föra över allt inplanerat från min gamla kalender.. och det är skitkul :D jag älskar att planera och organisera.

idag ska jag hämta ut två paket som ligger och väntar på mig. först mitt frisörschampo och sen doftspray från yankee candle, clean cotton. får visa senare. nu ska jag fortsätta plugga!

puss&kram och ha en underbar tisdag! <3



Kommentarer
Postat av: Hanna

Jodå, det är bra här, tittar på högskole utbildningar, snart dax att välja! Känner igen det där med att man pluggar mindre när killen är hemma, jag klarar av plugget bäst när han jobbar mellan 6-14, när han jobbar eftermiddag är det svårt att få mycket gjort;-)Ha det fint! Kramen

2009-03-10 @ 15:17:13
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback