frågor om livet

tänkte dela med mig av lite frågor jag fick till livscoachningen. eftersom jag vill hjälpa folk som mår dåligt, vill komma frammåt men inte vet hur.. så tänkte jag försöka ta upp lite mer sånt här i bloggen igen. hoppas ni tycker det är bra!

här kommer lite frågor som ni kan svara på. inte här i bloggen såklart, men på ett papper, eller bara i huvudet, för er själva!

1. vad är viktigt för dig att uppnå under din livstid som får dig att känna att du är tillfreds med ditt liv och har levt det som du vill?

2. on det skulle finnas en hemlig passion i ditt liv, vad skulle det vara?

3. vad vill du att din roll ska vara i inom en grupp och hur vill du att din roll ska se ut när den utgör en del av samhället?

4. om du kunde ägna ditt liv till att hjälpa andra (och fortfarande ha de pengar och den livsstil du vill) skulle du göra det? hur skulle det se ut?

5. on du litade på din vän/coach/förälder/nära person tillräckligt mycket för att tala om för henne/honom hur personen hanterar dig mest effektivt, vilka tips skulle du då ge henne/honom?

6. om du hade en målsättning på fem år och skulle kunna ha en coach under hela den här tiden för att hjälpa dig att få det att hända (och pengar inte vore ett problem) vad skulle målet vara? (alltså, vad skulle du vilja ha hjälp med att uppnå) vad skulle skillnaden att arbeta med en coach utgöra.

7. vad saknas i ditt liv? vad skulle behövas för att göra ditt liv mer som du vill ha det?

det kommer fler snart...!






Kommentarer
Postat av: Petra

Fanny, jag tycker det är jättebra med alla dina må-bra-tips! För livet är upp-och-ner emellanåt, och då känns det så skönt med goda råd. Det är så fint hur du bryr dig om alla oss andra. ( : En väldigt fin egenskap!



Kram

2009-05-12 @ 11:24:06
Postat av: Petra...igen...

Oj, läste just alla frågorna. Vissa känns väldigt stora just nu, vad man vill uppnå under sin livstid...puh. Måste nog ta mig en riktig funderare...



ha en fin dag

2009-05-12 @ 11:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback