God kväll (:

hej allihopa (: hoppas ni mår jättebra! det gör jag. vi håller på och pysslar lite i köket, älsklingen frostar av frysen, det behövdes verkligen och jag har rensat, organiserat och ställt iordning i skafferiet (: mysigt att pyssla såhär tycker vi. katterna sitter med oss och iaktar, så söta (:

vi åt jättegod middag, chicken satay med basmatiris. riktigt gott (: innan det var vi och tränade och efter middagen åkte vi till coop extra och veckohandlade. jag älskar när kyl, frys och skafferi är fyllda igen. då är det mycket roligare ^^ eftersom vi veckohandlar, handlar vi bara det vi behöver.. så det blir ganska tomt när veckan närmar sig sitt slut, haha. men nu är det fyllt och det finns massa gott därinne (:

klockan känns inte alls mycket, men det ska bli skönt att komma isäng snart ändå. vi har inte hunnit kolla på film, eftersom vi pysslat med annat, så det blir nog gos i sängen, läsa och sen släcka lampan så man inte är helt död imorgon! börjar faktiskt känna mig lite trött, så det ska bli riktigt skönt att sova. jag har fått en bra dygnsrythm nu också.. vaknar mycket tidigare när jag är ledig än vad jag brukar (: skönt!

ska fortsätta och pyssla lite här hemma! sen blir det sängdax och massa kramar & mys med hjärtat. och en kopp varm kvällste med tända ljus innan vi borstar tänderna!

hoppas ni haft en bra kväll och att ni sover så gott sen. hörs mer imorgon! då lovar jag att jag ska uppdatera lite bättre. det är inte så mycket tid vid datorn nu när det är så fint väder. fast det har ni nog inte heller tid med? (: underbart med sol!

sov gott nu, puss&kram <3






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback