God morgon bloggen (:

vad tycker ni om mobilbloggningen? är det skoj att "hänga med" lite mer? hoppas det för idag får ni hänga med till stan när jag ska fika med ida!

jag vaknade för en halvtimme sen och har legat och dragit mig i sängen, så skönt! gick upp och fick se världens sötaste lapp och plockade vitsippor. jag älskar honom! han är helt underbar och även fast vi varit tillsammans så länge nu så har vi kvar alla små saker som betyder så mycket. som nu, en lapp och blommor. dagen kan inte börja bättre <3

idag har jag och alexander varit gifta i elva långa månader. tiden går så himla fort. om en månad firar vi tre år som par, två år som förlovade och ett år som gifta! har jag sagt att jag är lyckligast i hela världen? (: det är jag! vi har planer på att åka iväg neråt och bo på något mysigt slott, äta gott och bara mysa och vara nära! låter som en perfekt bröllopsdag (:

nu kurrar magen! hörs lite senare! ha en underbar onsdag! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Petra

Hej gumman!



Det låter skoj med mobilbloggen tycker jag. Visste faktikst inte att det fanns...jag är så tekniskt bevandrad. Hi hi



Igår fick jag hem en klännning jag beställt. Gör det ytterst sällan och jag blir nervös att det inte ska passa. Men det gjorde den och den var så fin! Glad blir man då.



Å tänk vad mysigt det är med såna små fina meddelanden och ting som betyder så mycket! Hela dagen blir mycket bättre! Mys mys



Kram och ha en fin dag!

2009-05-06 @ 11:42:27
Postat av: Johanna

Gud vad roligt, ni är så fina ihop, som gjorda <3<3

2009-05-06 @ 18:10:10
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback