God morgon!

hoppas ni sovit bättre än jag! jag vaknade runt halv fem och magen gjorde så sjukt ont så jag knappt kunde resa mig upp.. nog om det.. jag mår lite bättre nu. jag är helt säker på att det är min magkatarr som spökar, så en läkare ska uppsökas!

jag sitter i min blårutiga flanell pyjamas och dricker äpple och kanel youghurt ur glas. orkade inte göra en brakfrukost, så det får räcka till lunchen (: ska fortsätta packa ner det sista snart och städa undan i köket.. för det gjorde jag inte igår och det ser ut som en kaos :P igår badade jag skumbad, filade fossingarna, gjorde inpackning och lermask i ansiktet. riktigt mysigt! (: packade och pratade med älsklingen samtidigt.. gud vad jag kommer sakna honom ): men det är ju bara några dagar och jag får träffa världens bästa my!

h&m home katalogen damp ner i våran brevlåda idag och det är massa fina nyheter. ska lägga in en beställning (: så jag ska sätta mig med det nu!

vi hörs senare! hoppas ni får en jättemysig tisdag! puss&kram <3

ps. vad roligt att det var så många som tyckte det var kul med barnkläderna! malin undrade om det kommer vara i ekologiskt tyg också och det kommer det, dock kommer dom vara lite dyrare.. eftersom det är dyrare att köpa in! sen undrade någon annan vilka färger som jag köpt in och det är allt möjligt, från gul och svart randigt, till grön och svart prickigt, till röd och gul randigt,. kommer inte ihåg allt. men det var jättefina tyger iallafall (:

puss!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback