hemma!

hej allihopa! hoppas att ni har det bra och har haft en jättebra dag (: jag är jättetrött efter allt idag och det ska bli riktigt skönt att krypa ner i våran mysiga säng snart! ska bara tvätta av sminket och borsta tänderna! så glad att inte behöva somna ensam i kväll. världens bästa alexander ligger ju brevid mig och snusar <3 underbart!

Imorgon är det redan fredag, helg alltså (: MYS! speciellt eftersom älsklingen är ledig (: såhär är helgen planerad:

fredag - lyra mellan 10 - 12 (har inget att plugga, eller inga möten, så jag tar med mig massa tidningar som jag ska plöja i deras mysiga soffa. dricka massa te och ta det lugnt) sen åker jag hem och jag och alex åker till gymmet i 1,5 timme. ska träna igenom hela kroppen! åker och handlar till middagen, åker hem och städar och sen vid sju kommer helena och hennes joakim på middag! mysigt! det blir helstekt fläskfilé med hasselbakspotatis, sallad och aioli. hoppas det ska smaka :D (helena?) hihi.

lördag - en riktigt nödvändig rensning ska ske under ett par timmar på dagen.. jag har nämligen ett rum hos mamma som är belamrat med saker.. hur mycket som helst. så vi ska rensa i rummet och uppe på vinden (både jag och mamma har varsinn vindsförråd där) så vi tar mitt och alex.. hoppas på att hitta min sprojlans fina symaskin. för då ska jag sy kuddar, gardiner och massa annat skoj (: myskväll på kvällen med film, godis och massa mys med älskling!

söndag - jag och alex och alexs familj ska äta brunch på ett jättemysigt ställe vid 11:00 sen är dagen oplanerad. men vi hittar nog på massa mysigt (: om jag känner oss rätt!

nu ska jag hoppa i säng! roligt att ni ville följa med mig idag (:

puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: Ann

Hej! Gummsan hoppas du har haft en mysig kväll!! Kolla in det här youtube klippet!! ÅÅÅ det är så hiimmla gulllllligt!!! Kramizar

2009-05-07 @ 23:53:57
Postat av: ann

hhahaa glömde säkert länken...?

www.youtube.com (Good Evans- Britains got talent 2009)

2009-05-07 @ 23:56:23
Postat av: Erica

Din Gullgris! Tack tack tack! Nej men jag har verkligen tänkt och tänkt och det krävs verkligen mer för att jag ska sluta blogga! Man har ju knytit kontakter här via bloggen, inte kan man bara ge upp det heller? :D Hade nog saknat det här alldeles för mycket!

Sov gott underbara du! :D

2009-05-08 @ 00:13:49
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: helena

Är lite osäker på aioli måste jag säga.... =/

2009-05-08 @ 06:19:48
URL: http://sjoborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback