inte många knop.

nej idag har jag inte gjort mycket alls. suttit på balkongen och myst, läst tidningar, hört fåglarna kvittra och lyssnat på musik (: åt en god frukost bestående av smoothie med frysta hallon och mango som jag tinade lite lätt, hade i rabarberyoghurt också. mumma. mackor & te också. en stadig frukost.

när älsklingen vaknade åt han frukost medans jag storstädade i köket och sen fixade vi resten av lägenheten. klädde på oss och gick ut hand i hand på en mysig promenad. gick förbi affären och handlade lite rabarberstänger mm. sen åt vi jättegod skinpasta med svamp till middag (: hjärtat åkte vid sex och jag stod och tryckte näsan mot hissfönstret. våra grannar (om dom nu är nyfikna och kikar i nyckelhålet) måste verkligen tycka vi är söta. haha. har nog aldrig träffat några som pussas och kramas så mycket som vi gör.och extra mycket när vi ska skiljas åt. händer ibland att alex åker upp igen i hissen bara för att få en till puss. han är så gullig  

hur som helst. när han åkt så satt jag mig och kikade lite inredning på nätet. imorgon ska jag åka in till stan och köpa lite saker till balkongen. målet är att vara klart där innan my kommer (: och det kommer vi ju. alex är ledig en vecka innan hon kommer. vi ska lägga trätrall och åka till ikea och sen roligast av allt - jag ska piffa :D ni kommer nog bli förvånade.. det är inte så ofärglatt som jag vanligvis brukar köra med.. det kommer bli rosa, gult, limegrönt mm. kommer bli fint (: jag behöver lite färg nu på sommaren (; hoppas på att helena är ledig imorgon också.. messade henne nyss. så kan vi fika inne i stan (:

efter det så duschade jag och städade undan i köket och bäddade sängen, tände massa ljus osv. sen började jag med rabarberpajen som jag bjöd på när mamma och mormor kom för att se robinsonfinalen. och nej, jag är inte nöjd med vem som vann. jag hejade på jarmo! (: jaja. så kan det gå! dom åkte hem för två timmar sen, så jag kollade på "drömkåken" längesen jag såg den, lite mysig film. och nu tänkte jag faktiskt borsta tänderna och lägga mig och läsa. är inte alls trött, men jag ska ligga på spikmattan (som jag gör varje kväll) och sen läsa plaza interiör! (:

ställer nog klockan på nio imorgon, så jag kommer in till stan i skaplig tid. för vid fem står middagen färdig här hemma (: mysalexander.

hoppas ni sussar gott. och ia, jag vill mer än gärna träffa dig! saknat dig! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: thaikalle

Fina bilder och blogg. häng med och titta på mina söta apor

2009-05-31 @ 10:20:21
URL: http://www.thaikalle.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback