Lite kvällsbilder.



 



 











lite kvällsbilder här hemmifrån som jag sprang runt och fotade medans mami gjorde ansiktsmask (: adolf tittade på mig som om jag var från en annan planet, hihi (: mamma gick precis. och jag ska göra mackor och en kopp te. är hungrig! så det ska bli gott. sen tänkte jag bara plocka ur diskmaskinen och sen borstar jag tänderna och kryper ner i sängen och läser! mysigt! och skönt att inte komma i säng så sent. imorgon ska vi på 1 års kalas hos ann, nikki och billy och äta prinsesstårta, mums, och det roligaste av allt, köpa barnkläder. så kul :D får åka till farsta imorgon innan vi åker dit (: sen åker vi och styrketränar och sen hem och göra middag osv osv. (:

juste nu ser ni vårat nya soffbord också. och som ni också ser så ser det ganska kalt ut. så en matta ska införskaffas, vit pearl från mio.. kanske jag nämnde innan? virrig i bollen (; det blir gosigt för små kalla fossingar på kvällarna. mysigt! och sen ser ni våran tinywinylilla förstärkare som jag gav till hjärtat i födelsedagspresent. visst är den söt :D jag älskar den. riktigt bra är den också!

nu ska jag bre några rågkusar med ost (roligt namn på mackorna va) (: och göra en kopp te. varva ner i soffan med family living!

sov så gott sen allihopa! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh vad jag älskar er fondvägg, den är helt perfekt :) super snyggt soffbord! Älskar din inredningssmak.



Puss och kram

2009-05-03 @ 07:56:14
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken härlig blogg du har :)

En bourgie lampa... vill också ha :)

2009-05-03 @ 21:15:14
URL: http://liillan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vardagsrummet blev verkligen klockrent med ränderna! Jättesnyggt!



hur mår du gumman?



pusspuss <3<3

2009-05-04 @ 22:32:44
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback