lugn kväll

hej på er! hoppas ni mår bra! jag är helt slut efter all rensning idag och än är vi inte klara, men en bra bit påväg, det blir jättefint (: blir en liten överaskning till mamma som är bortrest just nu! imorgon ska vi åka och slänga allt vi rensat ut på en sopptipp. hade inte mage att proppa in allt i det lilla grovsopprummet vid mamma. så nu är bilen smockad istället och vi måste åka någon gång till. våran lilla bil sväljer en hel del faktikst (: så det blir två vändor till tippen. nog om det!

vi har precis ätit en jättegod GI pastasås med fullkornspasta, här hittar ni receptet. satt länge och pratade och njöt av maten. var jättehungriga! ska snart in till stan och besöka apoteket och sen åker vi hem och myser och fikar och bara umgås <3 ska försöka komma i säng runt tolv, och det tror jag vi lyckas med (:

här under är en bild på våran efterrätt/fika igårkväll som jag aldrig la upp (: vi köpte speciell mjölk som är godare till latte.. men vi gillar den vanliga mjölken bättre, och det är ju bra, billigare nämligen (; ska festa på ett paket jordgubbar ikväll till fikat. tycker jordgubbarna är så mycket billigare nu är förra året.. köpte ett stort paket med massa jordgubbar i går för 14 kr.. inget mig emot :D

ska hjälpa älsklingen nu så vi kommer iväg (: hoppas ni får en mysig kväll. hörs senare! puss&kram fina ni <3





Kommentarer
Postat av: Surya

gud vad gott :-)

2009-05-11 @ 23:50:33
URL: http://www.poppelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback