Lyra!

god morgon! sovit gott? jag sov som en sten hon mamma. i vårat gamla sovrum när vi bodde inneboende hos henne, jag och alexander (: i våran gamla säng som var 140 cm bred. gud, nu när vi har en 180 cm bred säng förstår jag inte hur vi sov gott i den där lilla? vi sov typ på varandra :D

kvällen hos mamma var jättemysig! vi åt lite middag (hade redan ätit, men åt lite igen..) man blir så jäkla hungrig när man tränar.. ^^ sen gick vi ner till videobutiken och hyrde en film som hette "jack and jill vs the world" mysig film! drack te och åt några rutor chocklad (: satt och pratade i soffan och myste. hade tänt massa levande ljus överallt. bla. mina "snöbollar" som lyser så fint (: ska ta hem dom och ha dom på balkongen som vi ska fixa iordning nästa vecka. ska bli riktigt mysigt att kunna sitta där ute på kvällen! längtar jättemycket! hade velat ha konstrottingmöbler där ute.. men jag börjar inse nu (även fast jag inte vill, haha) att vi har en för smal balkong ): sååå. det får bli någonting annat. ev. så blir det konstrotting ändå, fast inte dom fåtöljerna jag hade tänkt från början. dom får vänta tills vi flyttar till hus! (: eventuellt ska vi köpa två sånna här, så viska åka och titta på dom idag (: så ska jag bara hitta ett bord också ^^ på golvet ska vi ha trall! kommer bli såå fint. massa ljuslyktor ska vi häng upp osv. mys!

jag är som sagt på lyra nu och ska ha coach möte klockan ett.. så jag har ett tag på mig att sitta här! mamma och jag ska ut och promenera i skogen med adolf sen, ska bli jättemysigt! och sen kommer älsklingen och hämtar mig! så åker vi till jysk och kollar på stolarna.

vi hörs sen, ha en toppenbra dag idag! (: hörs senare. puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback