middag

hej på er (: jag sitter på golvet i köket med bärbara och väntar på att våran GI lassagne ska bli klar. nog klar när som helst. och det luktar jättegott! mums! har satt på mig mjukiskläder och ska tvätta av mig sminket snart. efter maten. för ikväll blir det myskväll för hela slanten. gymmet hann stänga tyvärr så det blir gym efter frukosten imorgon (: fikade med ann och det var jättemysigt som vanligt. sen handlade jag lite frukost som var slut hemma och sen åkte vi hem, älsklingen kom och hämtade mig!

har färgat håret nu också. skönt att ha det gjort. känns mycket fräschare. fint med rött hår (: det glänser så fint i solen! och alex pillar mig i huvudet hela tiden, min söt (:

ska bänka mig i soffan lite senare med en stor kopp te, tända ljus och en film. innan det ska jag fixa lite med tavelväggen och foton osv. fraktfritt på fujifilm nu, och jag har en del kort som ska framkallas som jag pysslat ihop i photoshop (: ni ska få se sen. har ramat in min "man lever bara en gång" tavla med massa positiva saker och meningar och ord. blev jättebra. det ska ni också få se sen (;

nu är maten klar. hörs senare. puss&kram!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback