myskväll all by my self

hej på er (: det känns som en evighet sen jag satt här och skrev... var det verkligen i går eller var det i förrgår jag tog bloggpausen? hum. hur som helst så tänkte jag kika in här och säga att jag saknar er, och bloggen, men uj så skönt det är och vad mycket man hinner med när inte datorn står i vägen hela tiden. självklart kommer jag tillbaka! (: och det gör jag snart.

jag ska krypa upp i våran underbart sköna stora divansoffa med en kopp varmt te att värma mina kalla fingrar på, tända massa ljus i hela vardagsrummet, ljusslingorna och titta på Eurovision song contest - semifinal 2. spännande! funderar på några skopor med ben&jerry glass med smaken half baked. mums! (:

idag har jag bara degat runt, haft en riktig myspys dag. sov länge, åt en god frukost tillsammans med kärleken, myste med katterna, duschade och peelade kroppen, legat i soffan med laptopen och skrivit massa på min bok - för ja, gott folk, en bok håller jag på med. en bok om hur man tar sig tillbaka. sen får vi se när den kommer ut och om den kommer ut, haha. men det är en dröm jag haft länge. jag vill hjälpa andra till ett bättre och lyckligare liv. och även fast jag inte kanske kommer jobba med det, att hjälpa andra, så vill jag göra någonting. en bok är perfekt.. jag har alltid sagt till andra att man ska tro på sig själv och våga ta det där steget, nu gör jag det också! boken kommer handla om min väg tillbaka från en avgrund som nästan tog mitt liv. hur jag vände allt negativt till positivt och hittade meningen med livet.

här är lite från boken.. min tack sida (; som ännu inte är klar, men en bit påväg iallafall. skriver på olika kapitel samtidigt så får jag sätta mig ner sen och lägga till och ta bort.. (; och oavsett om det aldrig blir någonting med den här boken.. så kommer det vara en av de bästa sakerna jag gjort för mig själv - se mig själv utvecklas! har skrivit lite vad den kommer handlar om här nere också.

"Tack.


Allt vände nog när min barndomsvän gick bort, han hade mått dåligt under en lång period och hans bortgång kom som ett slag i hjärtat på mig. Hur skulle jag klara av det här utan honom? Han hade ju alltid funnits där för mig i vått och torrt. Istället för att gräva ner mig så vände jag allting till någonting bra istället. Jag ville visa honom att jag klarade av att ta mig upp ur mitt svarta hål, som han så många gånger hoppats på att jag skulle göra, vi stöttade alltid varandra. Och när han inte fanns längre, kändes det som att jag var tvungen att kämpa för båda två och gav mig fan på att jag skulle det också, jag skulle klara det! Ända sen den dagen, när jag satt där i soffan hemma hos oss och sa till mig själv högt att "Allt handlar om inställningen, det är ditt liv, din tid". Från det ögonblicket vände allt. Inte på en gång, inte på en månad, men det vände. Och det tackar jag min vän för. Jag tackar min älskade Alexander, som även fast han var rädd för mig och mina upp och nergångar aldrig lämnade mig, utan räddade mig gång på gång och älskade och älskar mig mer än någon annan människa någonsin älskat en annan människa. Min mamma som alltid trott på mig, som gav mig en otroligt bra och mysig uppväxt. Och trotts allt jobbigt jag varit med om, kommer det alltid vara kvällarna när jag och mamma stod och tittade på stjärnorna som jag kommer komma ihåg, inte det där hemska, det har jag ältat klart nu. Och sen vill jag tacka mig själv, för att jag långt där inne, långt inne i bröstet vägrade ge upp hoppet och vara envis, och våga tro på att det fanns ett annat liv än det jag upplevt i min mjuka bubbla av antidepressiva mediciner."

nu blir det myskväll! åh va skönt det ska bli (: trots att jag haft mysdag hela dagen så behövde jag verkligen en sån här dag!

hoppas ni mår bra! mys ordentligt ikväll nu vad ni än hittar på! puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Johanna

Du är otrolig gumman! Så otroligt stark! Och om boken kommer ut, så har du en tjej här som vill köpa den DIREKT av DIG!



hoppas att din myskväll blir riktigt bra!



PUSS <3<3

2009-05-14 @ 21:26:37
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej Fanny!

Gled in på din blogg i höstas nångång och för någon anledning så fortsätter jag att besöka den dagligen. Kunde inte sätta mitt finger på vad det är jag gillade med den förrän ett litet tag sen; din positivitet! Man blir glad av ditt mysiga liv som du skapat genom att så möjligheter istället för begränsningar. (och ditt sinne för inredning är också ett stort plus),

Har förstått att du haft det jobbigt i det förflutna genom det jag tidigare läst här, men det blev som ett slag i magen att läsa texten i detta inlägg. Du är utan tvekan stark. Och skriva är verkligen terapi, så du gör helt rätt i att sätta din bakgrund och dina tankar i ord. Ser framemot att köpa och läsa boken i framtiden.



Stor kram

2009-05-14 @ 21:27:14
Postat av: Annica

Tror nog att du skulle kunna hjälpa många genom att ge ut en bok.



Ha en trevlig myskväll och sköt om dig själv. Kramar

2009-05-14 @ 21:33:52
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: fanny

alla: tack snälla. blir helt tårögd! nu känns det ännu viktigare att skriva! tacktackatck <3

2009-05-14 @ 21:42:55
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Gina

ÅÅ!! Jag blev så glad av att höra de här Fanny! Du är helt otrolig, de ska du veta! Det finns många fantastiska ord som passar in på dig så jag skulle kunna rabbla hur många som helst. Det ska jag oxå göra en dag, men tills dess så säger jag;DU kan! & du kan & gör de jävligt bra! All cred till dig,starka kvinna! & jag ska köpa boken när den kommer i print! Alla varma kramar till dig!

2009-05-14 @ 22:29:43
URL: http://hosgina.blogspot.com
Postat av: stina

Hej. Kolla in filmen om stoppa barn misshandlen på min sida. Budskapet måste runt i världen <3 Mvh Stina

2009-05-14 @ 22:56:25
URL: http://stiiiinas.blogg.se/
Postat av: Mysan

min älskade vän, jag är så stolt över dig, mer än stolt det finns inte ord. Alla borde ha någon som dig<3

2009-05-15 @ 02:22:49
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Ida

Vilken otrolig inspirationskälla du är. Jag blev tårögd av att läsa det här, inte av medkänsla utan av... Ja, oerhörd respekt för din styrka och din vilja. Detta kommer jag förmodligen aldrig glömma. Tack. För att du lyckades.

2009-05-15 @ 13:16:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback