myspys med film

hej allihopa (: hoppas ni mår bra! jag är riktigt trött efter allt idag. men det har varit en jättemysig dag (: jag och mamma hade picknick på en lummig kulle med massa blommor och solen sken ner på oss. vi åt tonfisk i olja med ägg-hack, lök, citron och samba oelek.. riktigt gott. hade med oss te i en teros också och jag hade köpt med mig en magum glass (: satt och solade och läste tidningar och myste. sen gick vi till centrum och köpte lite till middagen (rädisor) och fixade mina ena glasögon som pajat. sen körde hon hem mig.

var riktigt mysigt att kramas med min älskling när jag kom hem. saknat honom så mycket. jag önskar att jag fick vara med honom dygnet runt. mår bäst i hans sällskap. <3 vi åt middag ihop, gjorde en jättegod sallad bestående av krispsallad, rädisor och gurka.. så hällde jag olivolja och vitvinsvinäger över. så åt vi rester från igår (:

alexander har precis åkt och jag sitter och kikar på lite bloggar. sitter vid alexs dator så jag har inte mina favoriter inlagda här.. så det är bara några jag "kommer åt" får kika in hos er andra senare (: ska välja film och gosa ner mig i soffan. mysoutfiten är på och sminket är avtvättat, helt underbart skönt, tvättade av med en ny sminkborttagning frå clinique. först använder jag den här, och den tar verkligen bort allt smink. annars blir det ju lätt "rester" vid ögonfranskanten osv.. sen använder jag den här ansiktstvålen som är superduper bra! efter det torkar jag ansiktet och sen tar jag lite sånt här ansiktsvatten på en bumullspad. den är riktigt stark och man måste ta lätt med den i ansiktet, för den renar verkligen och man kan få sår om man gnuggar för mycket. den tar bort all smuts från dagen. det blir ofta brunt på bumullspaden, även fast jag tvättat så nogrant innan med två olika rengöringar.. så det finns kvar skit.. så den är skitbra. sen avslutar jag med den här krämen (: sen är jag fin :D och ren om inte annat, haha.

nej, nu ska jag kika efter en film! ha en myspyskväll. (: hörs senare!

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Ia

Hej Fanny,

förlåt att jag bara försvann sådär rakt upp och ned.

Det har varit mycket runtikring att ta itu med, har behövt ett avbrott från..ja..allt och alla egentligen.



Nu när solen äntligen tittat fram kanske vi kan ses och dricka ett glas vin eller så i en park?



Kram Ia.

2009-05-29 @ 23:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback