på lyra

gud vad jag är tröööött idag. måste varit för att jag sov så himla gott i natt (; då är det inte kul att studsa upp ur varma sängen.. jaja. nu sitter jag här och fixar med lite pysselprojekt. ska göra några väggord hemma.. "toalett" och "cats" vid katternas matskålar.. skriver ut bokstäver från word och sen klipper jag ut dom och ritar av dom på baksidan av dekorplast. sen klipper jag ut den och sätter upp (: billigt och kul! när jag har hämtat hem min symaskin ska jag sy kuddar och stryka på bokstäver och mönster osv i svart.. ja, ni får se sen (: behöver nya kuddar till soffan, eller behöver och behöver.. men det är alltid kul att förnya, på ett billigare sätt (: visst?

jag ska strax sätta mig i soffan och läsa mina tidningar som jag hade med mig med en kopp te. under en filt. blir ni också sådär frussna när ni är trötta?! jag har mjukisbyxor och en hoodie idag, så skönt. när jag haft klänningar och jeans osv på mig i flera dagar är det SÅ skönt att bara ha en slappisdag. mys!

får se om vi tränar idag eller bara tar det lugnt, ibland måste man få rukka på det man bestämt (; tränar ändå så mycket, mer än vad jag tänkt så det jämnar ut sig!

nu - mys med te & tidningar!

puss&kram



Kommentarer
Postat av: Helena

IKVÄLL BLIR DET MYSISAR HÄR IAF!

2009-05-08 @ 12:08:31
URL: http://sjoborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback