regn = myspys

åh jag älskar sånt här väder. istället för att sucka för att solen inte skiner börjar jag genast planera för en mysig innedag med massa bra filmer, hett te i en stor mugg att värma händerna på, mysoutfit + raggsockar, uppsatt hår och osminkad. plocka lite här hemma, planera bröllopsdagen/ 3 årsdagen den 6 juni, bläddra i h&m home höstkatalogen, läsa massa braiga tidningar och böcker uppkrupen i soffan. bara mysa runt! bada skumbad med levande ljus, måla naglarna, prata i telefon och gosa med kattskatterna.

jag satt på tåget igår, hamnade brevid en tjugoårig solbränd tjej med gröna ögon, hennes hår var inte fixat och hon hade en flaska rom i en påse som hon blandade med cola zero i en plastmugg. hennes tänder lyste vita även fast hon sa att hon bara levde på "junkfood" i usa där hon kom ifrån. hon hade tagit ledigt från jobbet till augusti och sagt hej då till familj och vänner och packat sin väska och get sig ut i världen. hon skulle backpacka i några månader och hade bara en infobok om europa, lite kläder, pengar på kontot och en sovsäck. heja. jag blev imponerad av hennes vågade sätt
"I probably find a place to sleep at night, otherwise, I sleep under the stars in my sleeping bag" hon frågade mig om jag ville hänga med, men jag sa att jag skulle hem och sova. hörde hur tråkig jag lät, får skylla på att jag är fyra år äldre (; vi bytte e-mail adresser och lovade att höra av oss så vi kunde träffas. hon tipsade mig om musik och filmer och jag henne om vad man kunde hitta på här i sverige. hon såg verkligen fram emot sverige, och det var hennes "har-alltid-velat-åka-till-land" och hon tyckte att vi skulle komma och hälsa på henne i florida snart också. så vi får väl se (; jag blir väldigt åksjuk på tåg och även fast jag ville vara social och prata, så snurrade magen runt i hundratio och tillslut var jag tvungen att springa in på toaletten och kräkas. som tur var, var det strax innan tåget rullade in på stockholms stationen och istället för att springa sådär glammigt mot alexander när jag såg honom så spydde jag i en buske. fysjutton. jag vinkade hejdå till christen och kramade om min make. gud vad jag saknat honom.

så idag är jag hemma, vilar mig och pysslar om mig själv. det ska bli mysigt! saknar alexander som är ute på landet i regnet och hjälper sina föräldrar. mamma kommer och hämtar mig vid fem tiden, vi åker hem till henne och äter och tittar på robinson! sen kommer hjärtat och hämtar mig!

nu - film i soffan! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är så otroligt intressant och roligt med Möten med människor!



Hoppas du mår bra nu hjärtat!

PUSS <3<3

2009-05-23 @ 21:54:31
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback