så trött

jisses vad jag är trött nu. det tar på krafterna att flamas, skratta och busa runt i några dagar. kommer nog somna på tåget hem ^^ har massa bra tidningar och böcker att läsa, så vi får se om jag lyckas hålla mig vaken eller inte det är så himla mysigt att åka tåg tycker jag. sitta och tänka på massa saker, klura och planera, läsa en bra bok och bara titta ut genom fönstret medans man svischar förbi i landet. skönt, avkopplande. jag har lånat två böcker av my också, böcker som jag nog kan ha nytta av när jag håller på med min bok. så jag ser hur man kan lägga upp allt och så (: så det blir en bok och inte bara en massa kapitel. jag vill verkligen att boken ska komma ut. det spelar ingen roll om jag inte tjänar någonting på det, jag vill visa andra att det går att må bra igen. det är viktigt tycker jag. det finns så många böcker om att man mår dåligt.. men sen då? samma med min planch jag sålde till er här på bloggen. jag kan säga att jag tjänade runt 17 kr per planch.. när framkallningen, frakten från fuji och till var och en är borträknad, men det är inte det som spelar roll. jag vill inte tjäna pengar på att försöka få andra att må lite bättre. det är ju bara ett plus, eller hur (: nog om det. kommer få 75 kr per plach sen när den säljs hos perlanliving iallafall. hur som helst. kul att det var många som ville ha den hemma (: det gör mig glad! glöm nu inte att kika på den ibland. den här hjälpt mig.

ska vila lite nu, umgås med mysan och äta lite tacos. sen åker vi vid halv åtta till stationen och sen vid åtta åker jag hem till  mig tuss. <3

ha en mysig torsdagskväll (: vad ni än hittar på! puss&kram <3




Kommentarer
Postat av: Alexander

Snart ses vi min älskade fru!

2009-05-22 @ 22:47:58
Postat av: Lis

Du har ju gift dig och verkar väldigt modeintresserad. Kan inte du skriva ett inlägg om dresscode på bröllop, för gäster framförallt?



Som att man inte får ha rött, svart elelr vitt och varför. Vore jätteintressant!

2009-05-23 @ 04:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback