söndag!

god morgon allihopa! sovit gott? det har jag! somnade runt ett, vi kom hem vid elva tiden i går kväll. igår rensade vi hos mamma... vi är inte klara än och jag har redan slängt 12 proppfulla ikeakassar (dom där blåa ni vet) med kläder.. galet. vi ska dit på måndag igen (: och fixa! sen åkte vi och köpte ett helt nytt underskåp med lådor med vita högblanka lådfronter från blocket.. ist för 2600 kr som det kostar nytt, fick vi det för 600 kr. kap! fortsätter vi såhär kommer vi få vårat kök löjligt billigt, hahah! vi höjde ju värdet på våran bostadsrätt när mäklaren var här med 150.000 kr. vi hade från början tänkt att plocka ut pengar till köket, men vi valde ist att ta bort topplånet och på så sätt sänka våran månadskostnad med flera tusenlappar och resten av pengarna ligger kvar till huset! jag vill inte ta lån till köket, utan vi lägger undan pengar istället. det känns bättre. jag hatar avbetalningar! urk! det enda vi har avbetalningar på är lägenheten och bilen. och det känns otroligt skönt! hur som helst.. (;

idag ska vi äta brunch på ett jättemysigt ställe med alexanders familj. så vi ska bara duscha nu och sen åker vi och hämtar alexs mormor som också ska med! sen får vi se vad dagen bjuder på! (:

nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner. hoppas ni får en jättemysig söndag! det ska vi ha!

puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

håller med dig om lån! Är glad att vi inte har ett enda lån! Ska försöka hålla det så tills vi köper hus, då är det svårt att inte ta lån ;-).



kram!

2009-05-10 @ 10:27:19
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Petra

Ha det så trevligt på brunchen och njut ordentligt! ( =



Kram

2009-05-10 @ 10:47:05
Postat av: Johanna

Jag mår helt okej, men det är otroligt skönt att vara hemma igen efter en helg hos släktingar jag inte känner så jätteväl. Upptäckte att det tar hårt på en att hålla ett positivt sken uppe en hel helg, när det mitt bland livets kurvor inte känns så positivt för tillfället. Men nu är jag hemma som sagt, ska gå och köpa frukt och mörk choklad, försöka få en fin kväll!



<3<3

2009-05-10 @ 14:53:39
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback