söndagskvällen

hej allihopa (: sorry för dålig uppdatering, har legat utslagen med migrän. fy sjutton. beror nog på för stark sol och för lite vatten = migrän, frossa och trötthet. nu har jag vilat och mår lite bättre (: skönt! så jag har gjort en macka och ett glas juice. ska nog lägga mig i sängen snart och läsa och titta på tv. och läsa lite i psykologi boken. sen får vi se när jag somnar. imorgon ska jag iallafall upp och plugga! har verkligen längtat! och jag ser verkligen fram emot den här kursen! så intressant! kommer välja mvg uppsatsen.. förstår inte varför man inte gör det? om man väljer g uppsatsen, så är det ju bara det man kan få.. väljer man mvg kan man ju få alla. så det blir mvg uppsatsen och sen plugga massor! (: ni som läst psykologi a, vad tyckte ni?

dagen har varit jättebra iallafall (tills jag fick solsting) (; shoppat lite smått och gott till balkongen, blev en limegrön plastmatta från indiska, ljuslykor i ceriserosa, blått och limegrönt. har lite till att köpa bla. rosa och limegrön fleecefilt, som ska ligga i en svart plastkorg. som man kan vira in sig i på kvällen (: sen ska en ljusslinga upp med rosa små körsbärsblommor. sen ska en stålvajjer upp från ena väggen till den andra, där kommer det hänga massa små ljuslyktor i olika färger. ska köpa lerkrukor i olika storlekar och måla i kitschiga färger. kommer bli riktigt färgglatt (; lite kontrast från våran övriga lägenhet.. men som sagt, jag behöver färg! nästa vecka ska vi fixa klart allt och då ska ni få se (: tror ni det kommer bli fint? det tror jag.

jag åt ju lunch på espresso house, en grillad bagel med cream cheese med rödlök och tomat och en färsk pressad juice, riktigt gott. sen hämtade älsklingen upp mig och vi åkte till gallerian och parkerade och köpte kulglass från sia. älskar deras pistageglass. mums. vi promenerade ner till vattnet och satt och dinglade med benen på kajen. mysigt! pussades och satt tätt intill <3 sen åkte vi hem och lagade det här riktigt gott och en bra rätt en varm dag som denna. vi åt framför tvn och kollade på ensam hemma 2 (: dom är så söta om filmerna.

nu är det paus från "rädda mammorna" så jag ska fixa mig iordning och krypa i säng!

hörs imorgon darlings! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Doris

Låter som en jättemysig dag!



Jag läste psykologi A på gymnasiet, och fick VG (hade nog kunnat få MVG om jag varit mer närvarande) för det är väldigt intressant!



Den är ju ganska basic och lite för fokuserad på det psykodynamiska skolorna kan jag tycka såhär efterhand efter att ha fyllt på med psykologi på högskolan. men, ändå en bra grund! du kommer börja analysera det mesta :)

2009-06-01 @ 00:31:33
Postat av: LadyM

Jag läste den kursen i gymnasiet och valde mvg uppsatsen. Jag fick vg i slutbetyg på grund av dålig närvaro men mvg på uppsatsen som jag skrev nästan enbart ur personligt perspektiv.

Lycka till! Det är en intressant kurs :)



Kram!

2009-06-01 @ 10:12:09
URL: http://ladymalin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback