tiominutertillmidnatt

jag har haft en jättemysig kväll. har ni? (: hoppas det! jag duschade efter middagen och satte på mig pyjamas och tofflor, gjorde en kopp te och tände massa ljus. älskar vårat nya vita soffbord.. ljusen speglar sig så vackert i det högblanka. (: så gjorde jag en kopp te och åt mandariner (för jag tänker minsann inte sluta äta frukt pga något knasig läkare, höhö) dock var det nog mer riktat mot överviktiga.. men ja, skitsamma.. man kan ju inte sluta äta allt...! jag tittade på filmen house bunny. mysig, gullig, rolig och lite små löljig! precis vad jag orkade med nu på kvällskvisten (: myste med katterna och pratade med mamma i telefon. vi diskuterade den här svininfluensan.. läskigt eller hur!? ): dom hittar nog ett vaccin snart!

imorgon är det måndag och jag ska till gymmet och lyfta skrot med alla andra på friskis & svettis. jag älskar det gymmet. det är blandade åldrar, blandade kroppar, blandade kön och ingen är speciellt uppklädd.. det skulle likagärna kunna hänga en skylt på dörren "kom som du är" och det är precis vad alla gör (: just love it! så 1 timmes styrketräning imorgon och sen ska jag hem, duscha, umgås med min kärlek och göra mig iordning för kvällen. är bjuden på mysmiddag hos ann, vi ska äta fisk och dricka vin! (: jag sover över där också, så hämtar älsklingen upp mig efter jobbet på morgonen innan hennes make kommer hem från hans jobb (: en riktig tjejkväll alltså! mysigt! så kul tycker jag att vi fortfarande har kontakt och umgås.. jag var 13 år när vi lärde känna varandra och hon 14 (: så det är 11 år sen. då var vi två busiga tonåringar som sprang ute på helgerna och gick på hemmafester och nu är vi båda gifta och hon har en dotter på 1 år. tänk vad tiden går fort! kul ska det bli iallafall. (:

ska ta och borsta tänderna nu och släcka ner här. lägga mig i sängen och läsa tidningar och ringa älsklingen! saknar dig gubben! ska bli så mysigt när han kommer hem imorgon bitti och pussar på mig <3

sov så gott kära ni. hörs imorgon! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: ann

Hahah! Ja du sötnosen... tiden har verkligen gått fort men det känns som igår... idag!! puss å kram

2009-05-04 @ 00:22:48
Postat av: madde

Hejsan fanny, mattan har jag köpt på Stalands möbler och nej alla är inte lika dyra som på mio - nu vet jag iofs inte vad den kostade som ni tittat på men den här kostar 2195:- i storlek 160x230. Vilken stl hade ni tänkt er? Jag jobbar på Stalands och kan ju om du vill kolla upp lite priser åt dig :)

2009-05-04 @ 08:09:03
URL: http://alskadehem.blogg.se/
Postat av: Gina

Va fina sängkläderna var! Superfräscha! Är kär i mkt från H&M home,men har inte vågat beställa än eftersom jag inte vet hur deras kvalite är. (skulle helst vilja känna på dom IRL) Men du som har grejer därifrån,är det bra kvalite?



& HUR har du gjort för att det ska bli som en "ridå" när man kommer in på din sida? Jag vill me ha så! Sköt om dig fina du! Kram!

2009-05-04 @ 09:21:17
URL: http://hosgina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback