god natt

god kväll fina ni. förlåt för dålig uppdatering här inne. men jag har verkligen inte haft tid, lust eller ork att sitta vid datorn de senaste dygnet. men nu så (: har gjort mig klar för natten, duschat, smort in mig, tagit på mig en nytvättad mysig pyjamas från organic cotton och ätit mackor och druckit kall oboy. blev så sugen på det (:

idag har jag; försovit mig till kl 13.00. vet inte hur jag ska göra med det där, för jag är alltid uppe så sent på helgerna så att komma upp vid halv åtta är inte så lätt :p får köpa en crazy alarmklocka sen när jag börjar jobba. sen var jag ute på en promenad. ha pysslat lite. åt en mysig frukost med min kärlek och städat. vid fem kom jimmy hit för vi skulle åka till ikea och kolla soffbord till honom. han har köpt en likadan soffa som vi har (: så nu är det en vit rya från mio och ett soffbord som ska inhandlas (jag hjälper ju honom med inredningen till nya bostadsrätten) skitkul (: så han åt hos oss, blev salami och brieost paj med sallad (: sen åkte vi samtidigt som alle och vi åkte ju till ikea. blev lyrisk på julavdelningen.. men nej, inget att hänga i julgranen i år heller ;) fst bättre än förra året iallafall. vi ska ha vitt och silver i år i granen tror jag. så det blev lite inköp av kulor (: sen köpte jag lite glas och massa massa massa ljus, värmeljus och vanliga långa ljus. sen åkte vi till jimmy och kollade film och sen körde han hem mig efter filmen (:

calle ringde och sa god natt för en stund sen. vi ska ses på onsdag (: ska bli mysigt. efter boxningen då! fy va kul att boxas :D längtar massa redan. och imorgon tis ska jag till lyra vid elva, jimmy kommer förbi och äter lunch med mig på lunchen för han jobbar i närheten och sen ska jag titta på husfruarna på kvällen. mys att gosa i soffan med massa levande ljus och en stor kopp te! (: livsnjutarn nr ett. fått höra x antal ggr :p

här är lite bilder från halloween också (:



häxmiddag (:



åt så himla god fisksoppa. lax, räkor, torsk, creme fraish, basilika, saffran mm. gottgott!



mamma och jag. <3



min mormor, mamma och jag.



haha. snyggt. (:



jimmy, jag och cicci. måste vara kul att få ett ansikte på dom jag pratar om i bloggen? (: världens snällaste vänner. fast jag har iof bara vänner som är bra och snälla så :p jimmy är min bästa vän känt sen vi var 18 och cicci har jag känt sen jag var 2 år (:

 

haha, knasbollar :D cicci och jimmy.



älsklings adolf <3 var också utklädd med sin capé (:



min galna sminkning!

nu ska jag hoppa i säng och läsa, ringa min snuttis och sen sussa. vi hörs mer imorgon darlings. sov så gott nu (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Alexander

Du är världens vackraste häxa!

2009-11-03 @ 06:31:19
Postat av: Marielle

Du skulle kunna klä dig i en sopsäck så va du vacker ändå Fanny<3

2009-11-03 @ 14:05:11
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Anonym

Din mamma och mormor ser så unga ut!

2009-11-03 @ 15:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback