hemma

god kväll (: hoppas ni haft en bra första advent hittintills. jag har haft en jättebra dag. julbord och sånt gott (; tände första ljuset. drack glögg och umgicks med släkten. mysigt! sen kom jimmy och  hämtade mig och vi har snurrat runt i kungenskurva. x antal tusen lappar fattigare, men jättefina prylar rikare åkte vi därifrån. han körde hem mig. ska äta och sen åka igen. trött som få. så det blir en tidig kväll ikväll. film och så ska jag nog orka innan jag slocknar gott i mjuka sängen. helt slut är bara förnamnet, men har ialalfall kämpat på ordentligt idag (:

saknar mig älsklig otroligt mycket, men snart får vi ses igen. jobbigt som bara den att vara ifrån honom ): men men. snart så!

ska ta och packa lite nu och sen åka till huddinge. bussen går om 45 min, så det blir packning och mat innan. hann precis vira upp ljusslingan på balkongen också. guuud så mysigt! (: ska fota sen och visa er. myspys med julen. älskar det! på torsdag ska jag och alle baka lussekatter och dricka glögg (: ska bli mysigt! på lördag ska jag ev. ut och på måndag fyller jimmy år så då ska vi gå på bio och så! stora killen :D

nej ska ta och samla ihop mig och komma iväg sen. alle jobbar inatt, stackarn. mycket nu vid löning. men han är duktig och kämpar på (:

ha en jättemysig kväll. får se om jag orkar blogga mer. trött som sagt, somnar säkert i soffan framför filmen (;

puss&kram allihopa! (:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback