myskväll

god kväll (: hoppas eran fredag har varit bra och att ni haft det bra. jag och helena är påväg i säng. suttit och pratat relationer och annat i flera timmar nu, tittat på idol, ätit pizza, för mycket godis och haft det bra! jag mår lite illa ska jag erkänna (; men det har varit jättemysigt och jag är glad att vi hade den här tjejkvällen (: var så längesen vi hade det nu.

pratade med alle förut också, han var och hjälpte jimmy att lägga golv, sen ska vi åka till kungenskurva och shoppa inredning. ska bli superkul (: och bra, att jimmy har samma stil som mig.. blir lättare då! kul ska det bli!

imorgon ska helena på match och jag ska åka och träffa pontus, det blir äventyr. tror eller vädergubben sa att det skulle bli sol, så det blir nog en promenad och ta med kameran och fota lite.

jag måste börja planera lite inför julen också. har massa pyssel jag vill gtöra. apelsinskivor i ugnen, luktar ju så himla gott, vill göra en krans till dörren i granris och massa annat. pynta och sånt (: mysigt! jag älskar julen. känns verkligen inte som att det är jul snart. galet. men men (; åren går för fort.

ska ta och tvätta av sminket nu och bosta tänderna, sen hoppa i säng. trött! upp om några timmar igen.

vi hörs mer imorgon! (: sov så jättegott!



Kommentarer
Postat av: Johanna Svensson

Gumman de va så längesen vi pratade nu, och jag vet inte hur jag ska skriva till dig eller så eftersom du inte använder bilddagboken längre eller är inne på msn.

Har ingen blogg heller men eftersom jag hade sparat din länk bland mina favoriter så kunde jag hitta till din blogg ialla fall :P

Du får gärna maila mig ialla fall om du vill prata eller så, [email protected]



Ha det fint gumman, kramis!

2009-11-22 @ 14:46:01
URL: http://monrou.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback