onsdag!

god morgon, eller ja. jag vaknade för en timme sen. somnade sent i natt satt och pratade på msn och lyssnade på massa musik. vissa nätter älskar jag. jag blir så poetisk, kan sitta och skriva långa texter, lyssna på musik på djupet och bara vara. underbart. och i natt var en sån natt. då är det värt att vara lite trött dagen efter (:

har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite. jimmy och jag skulle på boxning ikväll, men han mår inte bra och är trött och jag känner också att jag hellre vill ta det lugnt. så. jag ska fika med jesper en gammal klass kompis från gymnasiet i kväll (: ska bli hur trevligt som helst! så längesen vi sågs nu. vi gick möbel och design gymnasiet tillsammans. och har hänt massa ihop (: sen får vi se vad kvällen bjuder på. ta det lugnt antagligen.

helena ringde och frågade om jag ville följa med till berlin i helgen. hennes pojkvän är sjuk och allt är betalt, hotell och flyg osv. blev jätteglad såklart, men har känt mig upp och ner de senaste dagarna. deppig? don't know. mår hur som helst inte bra. och känns inte alls bra att åka med då. som någon annan säkert blir jätteglad för. nej det måste ju kännas bra i magen.

älsklingen gick upp nyss. lite tidigare än vad han brukar (: vi ska nog ta en tripp till rusta och kolla ljusslingor och sånt. kul (: men först ska vi dricka varsinn kopp te och kramas!

vi hörs sen! och det lovar jag (; kom inte in på bloggen igår ): mejla och kolla vad som är fel. för det är mycket sånt nu. kommer ni in som ni ska på era bloggar?

puss&kram och ha en jättefin dag!!!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad himla tråkigt att du inte mår toppen. Att missa chansen att åka betalt o allt med en bästa vän. Hoppas du blir bättre snart Fanny.

2009-11-04 @ 23:02:17
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback